بله ولی مارکت خیلییییی درآمد داره.
همین بازار خودمون(اپلیکیشن بازار) کم کمش روزی 1 میلیون در میاره !
بله ولی مارکت خیلییییی درآمد داره.
همین بازار خودمون(اپلیکیشن بازار) کم کمش روزی 1 میلیون در میاره !
پل های ارتباطی :
میدانم که اپلیکیشن های موبایلی اینده خیلی خوبی داره و عمده افراد دارند میروند تو اون مسیر. طراحان بازار هم خودشان یکهو به فکر راه اندازی اَپ بازار شدند خاطراتشون تو سایتشون موجوده ولی دست زیاده. ایده ای نو نیاز دارم.
مارکت چه نوع مارکتی؟ شبکه ای ، ارزی؟ میدانم که شبکه ای کلا تو ایران جواب نمی دهد
پل های ارتباطی :
ایشان ممکنه خودشان الان این پست را ببینند و در این زمینه مخند اون موقع تا دو سال پیش که تو کار بورس ایران بود اولین نفری بود که گفت: "بورس ایران پوکید"، بزنید بیرون. اون موقع شاخص 88 هزار تا بود و بعد حرفش درست از اب دراومد رفت رو 60 تا. بنابراین رفت تو کار فارکس و بورس بین الملل که الانم همون شخص گفت نوسات بالا نیست ارزش نداره بگذار تو همان بانک های خصوصی. یعنی میشود روزی را ببینیم که تورم یک رقمی شده و هیچ بانکی سود بیشتر از سه درصد ندهد(مثل امریکا) تا پول در بازار بین مردم بچرخد طوریکه چاپ اسکناس خیلی خیلی کم باشه به گونه ای که اقتصاد نترکد!
ویرایش توسط 007007 : December 4th, 2015 در ساعت 19:58
مطمئن هستید این افرادی که اینجا هستن رشته که گفتین موفق به دریافت مدرک شدن ؟
داخل هر استانی یک مرکز تحقیقاتی وجود داره بگردید پیدا میکنین به شما مشاوره میکنن اگر هم فراخوان یا مناقصه ای با هدف کاری شما بود معرفی می کنن. بهر حال با افرادی که تجربه ای در زمینه تجارت ندارند خوب نیست مشورت کنید این اصل باید قبول کنین
من دانش این کار ندارم که به شما پیشنهاد بدم ولی برای سرمایه خودم ملک انتخاب کردم فعلا سرمایه به ملک و زمین تبدیل میکنم که با توجه به شرایط زندگیم نیازی به فعالیت کلان اقتصادی ندارم
شما اگر قصد دارید فعالیت اقتصادی مناسبی شروع کنین همون هدف بالا بهتره، چیزی که از شما من دیدم نو آوری هست پس به سمت همین مراکز برین و تولید کننده بشین
ویرایش توسط aminrt4 : December 4th, 2015 در ساعت 20:15
یکی از دوستان می فرماید:
برو تو کار کشاورزی بالاخص باغ و گلخانه سودش خیلی زیاده. همچنین می فرماید اگه کسی بتواند ایده هایی نو برای زمین های دیم و بی اب داشته باشه طوریکه بتوان گیاهان و محصولات بالاخص دارویی انجا به عمل اورد در مدت زمان کوتاه میلیاردر میشود.
ویرایش توسط 007007 : December 4th, 2015 در ساعت 20:19
فروشگاه لباس زنانه بزن
دیگه فکر کنم اکثر دوستان در این جا (چه کاملا مجرد "مثل من"، چه مجرد و چه متاهل) با میزان فروش این نوع فروشگاه ها آشنایی دارند
خدا رو شکر اکثر فروشندگان این مغازه ها فروش خوبی دارند
اگر در تهران ساکن هستید، پیشنهاد میکنم در مناطق بالای شهر (آشنایی با مناطق چندگانه ی پایتخت ندارم به صورت کامل)، مغازه ای به مبلغ تقریبا 300 میلیون بخرید و باقی مبلغ رو هم وسیله بخرید
یه طراح داخلی و یه مشاور برای خرید و فروش=فروش کم در ابتدا ولی سود صعودی در آینده ای نزدیک
درسته. نواوری یک چیز دیگست. دست اول که باشم بعدا نتیجشو خواهم دید. آدم هم باید دنباله علاقش برود ولی گاهی اوقات به دلیل ناسازگاری و عدم ثبات ، ما مجبور به تغییر شرایط میشویم. من از تولید نمیترسم و قبلا هم کارگاه تولیدی قطعات خودرو داشتیم. دستگاه پرس داشتیم قالب ساختیم(درب رادیات پراید پیکان پزو میزدیم) البته بدون هیچ پولی با چکو چک بازی و روی یک پارت سود خیلی خوبی هم کردم انقدری که بگویم همه میروند تو این مسیر. ولی بعدا که اقتصاد ریخت به هم نابود شدم به همین راحتی. در زمینه ی تولید ، خودم شیمی و هرچه که به کشاورزی مربوط باشه را می پسندم. اما الان ایده ی خوب که به کرسی بنشینه در اختیار ندارم برای همین دنبال اختراعات ثبت شده هستم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)