نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 76

موضوع: تذکر: Ssd هارد نیست

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

پیش فرض پاسخ : تذکر: Ssd هارد نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    بطور کلی هیچگاه solid به معنای سخت بودن مراحل یک بازی نیست! و دقیقا به معنای سفت و محکم و جامد بودن است.

درسته hard به معنای سخت بودن مراحل بازی هم بکار میره! ولی در HDD به این معنی نیست! و دقیقا به معنای rigid یا همان سفت و محکم بکار رفته! اگر سن شما کفاف بده حتما فلاپی دیسک ها 5-1/4 و 3-1/2 رو خاطرتون هست! Floppy دقیقا به معانی نرم و شل و سست هست و Hard disk دقیقا در مقابل آن هست.

پس شما در هر حالت با مقایسه هر یک از این کلمات که در این دو عبارت hdd و ssdبکار رفته اند با آنچه در بازی ها بکار رفته اشتباه کرده اید!

در نهایت باید بگم که هارد یک کلمه فارسی شده به معنای storage در کامپیوترها! و کاربرد آن به عنوان هارد ssd کاملا برای همه مفهوم است! هر کسی بجای ssd آمد نوشت hsd می شود ازش ایراد گرفت!
    تاپیک کلا منحرف شد.
    ای بابا کلا بازی رو بیخیال شید! وقتی من میگم solid به معنی سخت هم هست ولی نه هارد مورد نظر شما، منظورم این نیست که درجه سختی بازی هست! اصلا ارتباطی به هم ندارند.
    solid و hard هر دو دارای معنی هارد هستن (یعنی قوی - محکم - مقاوم و...) ولی نه هارد فارسی که شما میگید!
    حال تاپیک یک نکته رو یاداوری میکنه که کسانی که دوست دارن حرفه ای کار کنن رعایت میکنن. کسانی هم که مرغشون یک پار داره هیچ مشکلی نداره چنین تاپیک هایی رو نادیده بگیرن.
    من دوست دارم رعایت میکنم و هر چی خارج درست هست همون رو استفاده میکنم چون یک سیستم و سخت افزار خارجی هست. هروقت تونستید در ایران به صورت 100% تولید داخل تولیدش کنید اونوقت هر نام نامرتبطی باهاش دوست داشتید قرار بدید.
    من دیگه به این تاپیک وارد نمیشم.
    ..::| بیش از یک دهه |::..

2. تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)