سلام موقع نصب بعد از وارد کردن اطلاعات ارور can't open file مید هد مشکل از کجا هست آیا پرمیشنی باید به پوشه ای داده بشه ؟
سلام موقع نصب بعد از وارد کردن اطلاعات ارور can't open file مید هد مشکل از کجا هست آیا پرمیشنی باید به پوشه ای داده بشه ؟
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
بدون هیچ هزینه ای در کمتر از 5 دقیقه براتون کانفیگ خواهیم کرد
در این باره پ.خ بدید
سلام ببخشید من ماژول
virtual freer را نصب کردم الان هم قسمت مدیرید برای ساخت کارت و ... باز میکنه اما صفحه اصلی خود سایت بالا نمیاد
و اینا مینویسه
Warning: include(/home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_data.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 799
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_data.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 799
Fatal error: Class 'Smarty_Internal_Data' not found in /home/takspeed/public_html/net-no-filter.tk/include/libs/smarty/Smarty.class.php on line 85
مشکا کجاست لطفا کمک کنید
ویرایش توسط nasrins : May 1st, 2013 در ساعت 12:53 دلیل: قسمتی را ننوشته بودم
تنظیمات درگاهش به چه شکلی هستش؟؟
سلام
من وقتی آدرس install میزنم صفحه خالی باز میشه!
هیچ چیز نیست!!!!!
دوستان منم مشکل یوزر و پسورد دارم
البته روی هاست رایگان نصب کردم. نمیدونم ربطی داره یا نه
کمک کنید
ممنون
ویرایش توسط amirsalar7 : April 10th, 2014 در ساعت 01:29
کسانی که مشکل دارند برای نصب درصورت امکان دسترسی بدن براشون نصب می کنم
سلام میخوام قالبی مثل سایتهای کر**و نصب کنم رو فریر یا هر ماژولی که اج تی ام اله چیکار باید بکنم ؟
سلام من توی cPanel دیتا بیس ساختم و virtal freer رو آپلود و در مسیر public _html ریختم ولی نمیتونم نصب کنم ر www.******.ir/install رو که میزنم چیزی نمیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)