-
September 6th, 2010, 01:26
عضو انجمن
پاسخ : بهترین شرکت سازنده لپتاپ !

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
سلام . مدتیه یکی از دوستام میخواد لپتاپ بگیره ! گرافیک خونده و یه لپتاپ میخواد که کاراشو با اون انجام بده !
حدودا 1.200.000 تومن میخواد پول بده پاش !!!
به نظرتون بهترین شرکت سازنده لپتاپ چیه و کدوم برای ایرانی ها خوبه از لحاظ تعمیر قطعات و گارانتی و 100 تا چیز دیگه
نظر خودم روی apple هست که فکر کنم زیر 3میلیون نداره :دی
لطفا 5 تا از بهترین شرکت هارو نام ببرید ! و هر مشاوره ای در این زمینه دارید بدید
مرسی
دوستانی هم که اهل تهران هستن لطفا بگن که پاساژ پایتخت مکان خوبی هست برای خرید لپتاپ و موبایل ؟!

من اهل تهران نیستم ولی یبار بردم xbox رو بدم crack کنن پیچوندن :دی گفتن *** برد از ماشین ماهم با کلی فشار یکی گرفتیم ازشون ! از اون موقع دیگه سمت پایتخت نرفتم ! حالا 5شنبه قرار بیام با فامیلمون بریم پایتخت

به نظر شما گرگ نیستن ؟:دی البته با احترام فراوان

یکی از تخصصهای من مشاوره لپ تاپ هست 
برای کار ایشون و بسته به نوع نیازشون فعلا در حال حاضر Dell Studio 1558-A هست. اینم لینکش
Dell Studio 15 (1558) Laptop Details | Dell,
Review Dell Studio 1558 Notebook - Notebookcheck Reviews
Dell Studio 15 (1558) Review - A Review of the Dell Studio 15 (1558)
Dell Studio 1558-A -
================
این سیستم کلا برای پردازش سنگین و رندر گرافیکی طراحی شده
بسیار عالیه. گرافیکش ATI هست. فعلا توی این رنج برای کار ایشون بهترین این هست.
برند دوم را هم بگذارید hp. فقط این دو به ترتیب.
پیشنهاد میکنم این مدل را حتما از نزدیک ببینید.
خودم میخواستم یکیشو بردارم. ولی به خاطر performance بالای hp دارم hp انتخاب میکنم.
ویرایش توسط Amir.Mansoury : September 6th, 2010 در ساعت 01:31
-
-
September 6th, 2010 01:26
# ADS
-
September 6th, 2010, 01:56
عضو انجمن
-
-
September 6th, 2010, 02:09
من هم از HP بی رحمانه کار میکشم .
HP درحال حاظر offer های خوبی با کارت گرافیک های جالب و قدرتمند ATI radeon و همینطور مانیتورهای باکیفیت LED ارائه میکنه که مناسب کار شماست .
-
-
September 6th, 2010, 02:17
عضو دائم
اچ پی فقط یک ایراد داشت ( ایراد هم نیست ) که یک کم باعث شد بازار رو از دست بده
قضیه این بود که در سری های قبلی که lcd بودن نور صفحه نمایش در مقایسه با رقبا کم
بود و این مورد باعث فرار مشتری میشد ، در حالی که اگر کیفیت تصویر رو مقایسه می کرند
اچ پی خیلی سر تر از رقباش بود .... به هر حال اگر کار سنگین دارید بهترین گزینه اچ پی هست
-
-
September 6th, 2010, 02:33
عضو جدید
سلام
من خودم دل دارم ولی خوب قاعدتا بهترین برند اپل هست ولی از نظر گارانتی فعلا هیچ جا درست حسابی نمیتونند ساپورت کنند ولی دل میشه گفت همه جا برای تعمیراتش راه حل داره ...
پایتخت به نظر من اصلا نرو چون فقط زرق و برق داره همچنین علاالدین هم نرو البته کلا 6 تا مغازه لب تاب فروش تو باقی نمونده ولی از اونا هم نخر بهترین گزینه به نظر من ایران ( میدان ولیعصر هست ) و اگرم خواستی دفتر ما نزدیک دفتر یکی از شرکت های وارد کننده هست بخوای میبرمت از اونجا هم قیمت بگیر ( البته از همه جا قیمت بگیر مطئمن بشی که بعدا شک و شبه نباشه ) من تا الان حدود 12 تا ازشون لب تاب برای فامیل همکار خریدم همه ازش راضی هستن گارانتی هم معتبر هستن پیغام بزنید تا شمارم بدم ...
موفق و پیروز باشید ...
MRTTEAM Co
mrtteam.com ::||:: mrt.co.ir
-
-
September 6th, 2010, 02:34
عضو انجمن
1 سال پیش برای یکی که کارش گرافیک و ... بود یه dell سری studio از زیگورات گرفتم تا الان راضی بوده
الانم مثل اینکه یه مدل بیشتر نداره :دی
سرى Studio
-
-
September 6th, 2010, 10:00
عضو جدید
با توجه به بودجه شما من dell را پیشنهاد می کنم.
خصوصیات این برند:
- با توجه به هزینه ای که می پردازید از امکانات بیشتری برخوردار خواهید شد
- در مقابل حوادث و ضربات محکم عمل می کند
ضعف های این برند:
- چیزی نیست که با آن بخواهید پز دهید
- چیزی نیست که با آن بتوان چشم ملت را در آورد
فکر می کنم به همین دلیل اکثر ایرانیان که آرزو پز دادن دارند از این برند استفاده نمی کنند.پس با این حساب تا چند سال دیگر این برند به با کلاس ترین برند تبدیل خواهد شد:دی
معمولا گزینه ی بعد از dell که زیبایی و وزن کم را نیز به ویژگی های خود اضافه کرده sony است که خب باید هزینه این زیبایی و وزن کم را هم پرداخت نمایید.
اگر مهندس هستید به هیچ عنوان لپ تاپ اپل به شما پیشنهاد نمی شود که توانایی لود نرم افزار هایی مانند etabs , sap و همچنین برنامه های گرافیک سنگین را ندارد.البته قیمت این لپ تاپ ها هم بسیار گران تر از این حرف هاست
توشیبا نیز هم لپ تاپ های خوبی به بازار عرضه کرده و هم لپ تاپ های بد.پس اگر می خواهید توشیبا خرید نمایید دقت کنید که آیا قبلا سری فوق جواب داده است یا نه.مثلا دوست من یک توشیبا سری کازمیو خرید که بعد از یک سال کارت گرافیک آن خود به خود سوخت.بعد کاشف به عمل آمد که 90 در صد لپ تاپ های این سری به همین مشکل دچار می شوند.حال بگذریم که هزینه تعمیر آن نزدیک به 1 میلیون تومان درآمد.
امیدوارم توانسته باشم کمکی کرده باشم
با تشکر از توجه شما
ارادتمند
-
-
September 6th, 2010, 10:09
Asus با گارانتی 2 ساله مادیران
-
-
September 6th, 2010, 11:54
-
-
September 6th, 2010, 12:19
عضو جدید
اگه وقت کردین یه سری هم به محدوده بین چهارراه ولیعصر تا میدون ولیعصر بزنین. 3 تا پاساژ خوب داره که هر چند تنوع کالاهاشون به پایتخت نمیرسه ولی قیمتاشون در شرایط مساوی از پایتخت ارزونتره.
ضمنا مهم نیست که بهترین شرکت سازنده لپتاپ کدومه. شما باید به فکر بهترین لپتاپی باشی که با این پول میتونی بخری. بهتره به کارت گرافیک و cpu اهمیت بدین چون معمولا قابل تعویض هم نیستند. البته ram و hard هم مهمه که میشه اونا رو هر وقتی اضافه کرد. الان cpu های اینتل Core i7 گزینه خوبی با این پول هستن ...
-