نقل قول نوشته اصلی توسط upnull50 نمایش پست ها
یعنی شما می گی من بشینم تماشا کنم که روز روشن ازم د ز د ی کنن و دروغ هم بهم بگن؟ خوب معلومه باید تماس بگیرم با سی پنل تا ببینم مشکل از چیه
آی پی سایت من اصلا" ربطی به ایران نداره که سی پنل بخواد بلاکش کنه.. مال ovh فرانسه است.. اون شرکت هاستینگ هم ایرانی نیست ...اصلا" هیچ چیزش به ایران ربطی نداره حتی سایت هم فارسی نیست حالا دیگه چرا بلک لیست شده من نمی دونم.. آیا اگر با آی پی ایران توی سی پنل لاگین بشم ممکنه بلاک کنه؟
در مورد کرش دیتا بیس هم تا اونجا که من می دونم فقط فایل htaccess را ریست می کنه جلوی چشم خودم این کار می کنه.. به محض ریست کردن درست می شه

بله این بلا چندین بار سر ما آمده که حتی دامنه ir روی سرور بود cpanel را بلاک می کردند. یک سری همکار هم سر لجبازی و دشمنی مرتب ریپورت می دادن و ip جدیدمون هم بلاک می شد. حتی ip سایت ها با ip لایسنس cpanel متفاوت می دادیم باز هم بلاک می شد.

شما هم وقتی میری با cpanel صحبت می کنی داری به اونها میگی فلانی ایرانیه! یکجور ریپورت! بیچاره چه ***ی از شما کرده مگه؟ شما سایت مشکلی داره که htaccess خراب میشه و واقعا ربطی به cpanel نداره این موضوع. مشکل لایسنس هم در بهترین شرایط دارن حل می کنند بعد بهشون می گویید ***! متاسفانه این بیچاره ها خودشون گیر ***ی بنام cpanel افتاده اند!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط upnull50 نمایش پست ها
من با خود پشتیبانی سی پنل صحبت کردم گفتن این لایسنس سابقه چند بار تغییر آی پی داره اینها به چه علتی ممکنه آی پی را تغییر داده باشن؟اصلا" ممکنه لزومی پیدا کنه که آی پی را تغییر بدن؟ ا
ین یعنی هاستینگ داره کم فروشی می کنه تو خدماتش؟
دلیلش بلوک شدن ip قبلی در cpanel هست و ***ی یا کم فروش محسوب نمیشه!