شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
سلام
دوست عزیز یجوری میگید که المان ایران تحریم میکنه انگار المان با دیگر کشور ها کاملا برادر هست و بهشون کاری نداره.
اون ها با ایران مشکلی ندارن . تنها قوانین بین الملی هست که باعث شده اونا هم مجبور بشن اینکارو کنن.
قطعا اگر کشور دیگری هم بجز ایران بود تحریم میشد . حرف شما فقط خلاصه میشه به اینکه ایران قادر به پیشرفت و تعامل با جهان نیست. من قبول ندارم .
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
درود
همکار گرامی دعوت میکنم از شما مجددا پست بنده را مطالعه بفرمایید و تعصبی برخورد نکنید! بنده نه راجع به کشور آلمان صحبت کردم نه مسایل بین المللی.عقل سلیم حکم میکند وقتی دیتای مشتریان دست شماست محکم قدم بردارید اگر غیر از این است پس یحتمل شما بدون اینده نگری سرور دست مردم میدهید و دیتای کاربران برای شما مهم نیست صرف اینکه ایران عزیز ما قادر به ایجاد تعامل با دنیاست؟
ارادتمند
فقیه
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)