سلام ، ممنون بابت تاپیک ... ولی کاش میشد چند گزینه رو انتخاب کرد ...
من فک میکنم ک نبود شورایی برای قیمت گذاری و نظارت مهم ترین مشکل این صنف باشه ... الان هرکس هر قیمتی ک بخواد رو سرویس میزاره و هر طور ک دوست داره با مشتری رفتار میکنه و این اصلا درست نیست .
و اگر روزی روزگاری (ک همچین هم دور نیست) قرار بر گرفتن مالیات از افراد ، گروهها و شرکت هایی ک در این صنف فعالیت میکنن باشه ، در شرایط فعلی واقعا مشکل ایجاد میشه .
و مورد بعدی درباره سطح تحصیلات افراد هست ، ثبت شرکت هایی ک در زمینه هاستینگ فعالیت میکنند ، بهتر هست ب افرادی ک درس این رشته رو خوندن سپرده شه . (مهندسی آی تی ، نرم افزار و سخت افزار) نه هر کی از راه اومد با سیکل یک شرکت ثبت کنه و ...
من قبول دارم ک درس های دانشگاه با محیط کار متفاوت هستن ، ولی زمینه ای ک افراد فارغ التحصیل از این رشته ها دارند ، بسیار مناسب برای این کار هست ، ما الان کلی فارغ التحصیل بیکار از رشته های گرایش کامپیوتر در مقطع لیسانس و فوق لیسانس و حتی دکتری داریم !
در حالیکه در بازار هاستینگ ، خبری ازشون نیست ...
علم تجربی قابل مقایسه ، با علمی ک فرد در مقاطع تحصیلی مختلف یا حتی دوره های مختلف بدست میاره نیست ... علم تجربی اصلا کامل نیست و در شرایط بحرانی کمبود دانش واقعا مشکل ایجاد میکنه و ما تو این صنف داریم میبینیم ک افراد کم سن و سالی ک حتی دیپلم هم ندارند ، خودشون رو وارد بازار مجازی سازی کردن ، مجازی سازی خودش چند کورس آموزشی هست ، نمیشه توش با آزمون و خطا جلو رفت ! (کاربر داریم سرور هاستینگ رو برای حل مشکل ۱۷ بار در سه ساعت ریبوت کرده و آخرم تیکت زده و ...)
مورد آخر هم ، بحث ریسک هست ، اینکار ریسک بالایی در شرایط فعلی کشور داره ، چون طرف های ما دیتاسنتر های اروپایی و آمریکایی هستن و ک اگر واقع بین باشیم میبینیم ک هیچ اعتمادی بهشون نیست ...
نتیجه اینکه ، اگر در کشور هر چیز و هر کس در جای خودش قرار بگیره و مشکلات مربوط ب تحریم رفع بشه و شورایی هم برای نظارت و قیمت گذاری این صنف باشه ، ب نظر من وضع این صنف یک سیر مثبت صعودی با شیب ۶۰ تا ۸۰ درصد پیدا خواهد کرد و هم مشتری راضی خواهد بود و هم سرویس دهنده .
فقط پیشنهاد بود ، بحثی نیست ، ب امید موفقیت همه ی کسانی ک در این صنف فعالیت میکنند ...
با تشکر ...