نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba_gk671 نمایش پست ها
لینک ها شاید لینک های سایت های خودم باشه. اون رو چه حساب حذف کرده. حالا بالفرض واقعا بتونه ثابت کنه تبلیغاتی بوده. هیچ کدوم از قوانینش نقض نشده.
در مورد حذف اتفاقی هم بهتون بگم هیچ وبلاگ بلاگفایی با ایمیل من رو سرورشون پیدا نمی تونم بکنم! تا الان 11 تاشون حذف شدن!! اتفاقیه؟ اتفاقی هم باشه باید جواب بده.
در مورد لینک ها شما فرمودین لینک های تبلیغاتی بودن و من احساس کردم که مثل اون نوشته هایی داشتید که مینویسن تبلیغات شما در این مکان ماهیانه x تومن اگه اونجور نبوده و پاپ آپ هم نداشتید حق با شماست

درباره حذف هم درسته سیستم وبلاگدهی رایگانه ولی باید پاسخگو باشن

در کل اگه تبلیغات نداشتید و تا یکهفته جواب ندادن و درست نکردن برید شکایت کنید.البته قبلش باید مستندات جمع کنید که اصلا وبلاگ داشتید تو بلاگفا و تبلیغ نداشتن و... موفق باشید.

- - - Updated - - -

برای من حدود 7 میلیون سالانه خسارت داره نداشتن این وبلاگ ها. با مستندات دقیق و معتبر می تونم ثابت کنم. البته گرچه هفت تومن هم مبلغ بالایی نیست ولی اگه روال خیلی پردردسر نبود حتما پیگیر خواهم بود به وقتش. همین روحیه ناامیدی بین مردم باعث میشه که اینقدر تخلفات اینتنرتی این مدلی زیاد شه. حالا این که چیزی نیست. همکاری در فروش هایی که مبالغ بسیار بالا بالامی کشن و چون پیگیر نیستیم دوباره با اسم دیگه میان سر همه رو کلاه می ذارن. من می دونم فتا توان ایجاد محیط امن در ایران رو واقعا داره همونطور که سایر نیروهای امنیتی ما واقعا ایران رو امن کردن.
دلیل عدم شکایت اکثرا مربوط میشه به روال طولانی بررسی و حل مشکل که خیلی هزینه بر تر از اصل هزینه از دست رفته میشه و هم وقت آدم تلف میشه و هم باید با کلی آدم کم فهم تو ادارات مختلف سرو کله بزنه آخرشم معلوم نیست به حقش برسه یا نه بالاخره ادارات ما شدن پارتی بازی پارتی ماهم شده خدا مظلوم عالمیم.

درباره همکاری در فروش ها من خودم با یک سیستم همکاری داشتم دو سال خیلی خوش حساب بودن طی دو سال مبلغی که به حساب من اومد نزدیک 40 میلیون بود.پرداخت آخر به تاخیر افتاد دیگه نه جواب دادن نه سفارشات رو ارسال کردن و نه مبلغ آخری رو واریز کردن مبلغ دو تومن هستش ولی بیش از 6 ماهه هم با کس دیگه ای همکاری نکردم و هرماه دو تومن میشه 12 میلیون خب به نظرتون من باید برم شکایت کنم؟40میلیون سود داشته همکاریمون برام حالا دو تومن اینور اونور بشه اصلا شاید مشکلی برا طرف مقابل پیش اومده که جواب نمیده چون کلاهبردار از اول کلاهبردار میشد
الآنم من باید دو تومن هزینه کنم برم پیداکنم طرفو شکایت کنم برم دادگاه و.... میبینم ارزش نداره ول میکنم