عجیب.. بنده با ای اس پی مبیننت مشکل دانلود از سرور ovh فرانسه دارم بطوری که سرعت بالای 20کیلوبایت نمیره! با سرور اسیاتک تست شد بی مشکل بود و سرعتی که انتظار میره از نت ایران داشت...
سرعت عادی دانلود بنده از سرورهای آلمان و هلند بالای 160کیلوبایت هستش.
--اپ. سرور داخلی تا 400کیلوبایت هم میره..--
دوستان مشکل مشابه دارن اطلاع بدید؟
ویرایش توسط sadecohost : November 28th, 2015 در ساعت 16:10
دوستان من هم با صبانت با سرویس 4 مگ محدود هم همین مشکل رو با سرورهای آلمان دارم .
از سرورهای آلمان نهایتا 170 تا 180 دانلود دارم .
ولی سرورهای ایران رو تا 1 مگ دانلود دارم .
با سلام و ارادت
ما صبانت داریم مشکلی با سرر های آلمانمون نداریم مخصوصا اینکه ما نیز از هنترز سرور اختصاصی داریم
البته باز هم ممکن هست به مرکز مخابراتی شما مربوط بشه و لزوما مشکل isp صبانت و آلمان نباشه
به عنوان مثال بعضی از مراکز مخابراتی یک سری پورت های محدود تری دارند ما چون نمایندگی صبانت هستیم این موارد برامون زیاد هست
مثلا مورد داشتیم تمام یوزر های یک مرکز مخابراتی با اتصال به بعضی از پروتکل ها و پورت ها مشکل داشتند حال تفاوتی نداره صبانتی باشند و یا ....
- - - Updated - - -
فدات بشم شما چی رو با چی مقایسه میکنی ؟
سرعت سرور آلمان رو با ایران ؟!!!
شما سرعت آلمان رو نهایت با فرانسه و انگلیس و ... باید مقایسه کنی تا از نظر لوکیشن و پینگ و ... نزدیک به هم باشن
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
منم همین مشل رو برای سرورم در دیتا سنتر هتزنر دارم
با سرور های دیگه ای در اروپا تست کردم همشون با دیتا سنتر هتزنر عالی جواب میدن حتی در کشورهای خاورمیانه من هیچ مشکل با این سرور ندارم . حتی در همین اربیل کردستان
اما در ایران کاربرا به شدت افت سرعت دارن اونم در پروتکل ftp
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)