ما توی شبکمون کاهش ترافیک از ایران داشتیم طی 2 هفته گذشته.
و بصورت رندوم مساله هست. مشکل ظاهرا شهر به شهر هست تا isp به isp.
ما توی شبکمون کاهش ترافیک از ایران داشتیم طی 2 هفته گذشته.
و بصورت رندوم مساله هست. مشکل ظاهرا شهر به شهر هست تا isp به isp.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
سلام.
شیراز نابود هست. واسه من تقریبا یه دو هفته ای اصلا سایت هایی که روی هاست خارج کشور بودند باز نمی شد. سایت های روی سرور های داخل هم خیلی کند لود می شدند.
هنوزم سرعت افتضاح هست (اینترنت آسیا تک)
ویرایش توسط joomla2 : November 27th, 2015 در ساعت 21:39
با سلام و احترام
مهندس حال شما - دلمون برای شما تنگ شده
--------------------------------
همانطور که همکار گرامی ذکر کردند مشکلات شهر به شهر هست چون مشکل از زیرساخت کشور و زیرساخت ارتباطی استان ها یا بهتر بگم مشکل از ترافیک ixp هست.
که این مشکل بعد از مشکلات پهنای باند بین المللی باعث بیشتر شدن مشکلات شده است که حتی باعث از دسترس خارج شدن سرویس های دیتاسنتری نیز و عدم مشاهده یا ریموت سرورها در برخی شهر ها برای مدتی یا بهتر بگم ساعتی میشود.
یک سری مسائل ریزتری هم هست که نگفتن آن بهتر هست اما در کل مشکل از زیرساخت کشور هست و با این موضوع بسیار مشکل داریم و در حال کلنجار هستیم اما فقط باید منتظر ماند تا ببینیم مسئولین چه تصمیم خواهند گرفت.
ارادتمند
یاحق
ویرایش توسط RoobinaServer : November 27th, 2015 در ساعت 21:40
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
معلوم نیست تو این کشور به کدوم isp میشه اعتماد کرد.
من 4 - 5 تا isp عوض کردم همه شون مشکلاتی داشتن الانم که به خاطر قیمت ارزون روی مخابرات هستم و به قول دوست گیلانیمون همش قطعی داره.
آسیاتک هم قبلاً داشتم حجمیش که نمی دونم چرا الکی حجمم تموم میشد یعنی استفاده هم نمی کردم حجمم تموم میشد.
نامحدودش هم که از مخابرات هم بد تر بود من 512 نامحدود طلاییش رو داشتم 80 هزار ماهانه میدادم اما سرعتم روی 32 کیلوبایت ثابت بود اما الان 512 مخابرات نامحدود با قیمت 45 هزار تازه دو ماهه دارم سرعتم 64 کیلوبایت ثابت هست.
آسیاتک هر چیزش خوب باشه نامحدودش واقعاً بدرد نخوره.به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم از نامحدود آسیاتک استفاده کنه.
تو نامحدود ها مخابرات با اینکه شرکت رتبه خیلی پایینی است اما حرف اول رو میزنه بعدش هم نامحدود پارس آنلاین و شاتل فقط.
سلام !
شما تازه نتتون اینطوری شده ؟ مال ما یک سالی هست اینطوریه و هر وقتم میگیم بهشون میگن مرکزتون مشکل داره و حقیقتم میگن همه همینطورن !
مرگ بر امریکا همش تقصیر امریکا هست
- - - Updated - - -
سلام !
شما تازه نتتون اینطوری شده ؟ مال ما یک سالی هست اینطوریه و هر وقتم میگیم بهشون میگن مرکزتون مشکل داره و حقیقتم میگن همه همینطورن !
مرگ بر امریکا همش تقصیر امریکا هست
سلام.
فکر میکنم سرعت اینترنت هم به تحریم ها ربط داشته باشد!
آب خوردنمان به تحریم ها ربط داشته چه برسد به سرعت اینترنت!
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
صبا نت دارم تهرانم
واقعا دارم روانی میشم
نامحدودشونو آوردن رو 30 کیلوبایت و هی قطع میشه :|
نکس وان هاست
میزبانی وب | سرور مجازی | سرور اختصاصی
شماره تماس : 09372593007 | ای دی تلگرام : @kiaox
صبانت دارم سرعت مناسب هست و دانلود 1 مگ میده اما با لوکیشن آلمان مشکل داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)