منظورتون چیه پکیج انتخاب شده سه تا ستاره داشته باشه؟
نامش سه تا ستاره داشته باشه یعنی جی
2.بعد گفتی پاینش چند تا چیزه در مورد فضا و ... درست؟ ما ک پکیج انتخاب کردیم دیگه چرا نیاز ب اینا داره....اگه اینطوری باشه یعنی پکیج جدید باید ساخت؟
منظورتون چیه پکیج انتخاب شده سه تا ستاره داشته باشه؟
نامش سه تا ستاره داشته باشه یعنی جی
2.بعد گفتی پاینش چند تا چیزه در مورد فضا و ... درست؟ ما ک پکیج انتخاب کردیم دیگه چرا نیاز ب اینا داره....اگه اینطوری باشه یعنی پکیج جدید باید ساخت؟
..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..Tel : (071) 3234 04 78 / wWw.CodeBox.Ir / Telegram : @codebox_irآدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
برا مستر و رسیلر ....هردوشون موقعی ک پکیج انتخاب کردم و فعال کردنم سه ستاره میشه
2.بعد برا مستر فضا و اینا رو مطابق پکیج ک ساختم پر کنم؟ یعنی فضایی ک داخل پکیج مشخص کردم اینجا هم مشخص کنم
..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..Tel : (071) 3234 04 78 / wWw.CodeBox.Ir / Telegram : @codebox_irآدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
داداش پکیج رو انتخاب کردم اما هرچی روی enable می زنم جلو پکیج سه ستاره نمی شه چرا
دسترسی ارسال کنید بررسی میگردد
Okبالاخره سه ستاره شد حالا در whmcs چکار کنم تا مثلا اگه رسیلر سفارش داد اتوماتیک ساخته شه؟ در whmکارایی ک گفتی کردم حال در whmcs چه کنم
- - - Updated - - -
داداش ممنون میشم بگی
من ک چیزی دستگیرم نشد اگه میشه لینک اموزشی تحویل انی رو بده ممنون
- - - Updated - - -
ممنون میشم دوست گرامی کمکم کنی تو ک این همه کمک کردی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)