صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 23 , از مجموع 23

موضوع: درخواست سرور مجازی !

عضو انجمن mobinhost.in آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    1,531
    تشکر شده در
    1,320 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی !

شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com

تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779

----------------------------------------------------------------------------------------

سرور مجازی رد استیشن انگلستان

رم 1 گیگ(به صورت اختصاصی)
    1000 مگا هرتز سی پی یو (به صورت اختصاصی)
    هارد 20 گیگ SDD
    پورت 1 گیگ با تضمین
    پشتیبانی 24 ساعته

قیمت ماهانه 30 هزار تومان

----------------------------------------------------------------------------------------

آدرس سایت و ناحیه کاربری مبین هاست

Website : www.Mobinhost.com

ClientArea : my.mobinhost.com

Register : my.mobinhost.com/register.php

Tel : 66573866 - 66570779

ساعت کار شرکت همه روزه از ساعت نه صبح می باشد
    سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
    تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13

2. # ADS

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.o.l.o نمایش پست ها
    با سلام ،
    بنده دنبال خرید سرور مجازی لینوکسی هستم با مشخصات زیر:
    1-قیمت مناسب
    2-حداقل 1 گیگ رم ( تا 2 گیگ)
    3-خداقل 10 گیگ فضا
    4-پهنای باند 100 گیگ در ماه حداقل
    5-پورت با سرعت مناسب ! ( اصلا برای این دارم میام روی سرور مجازی که فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم و چون یکم الکی سنگین هستند ، مشکلی نداشته باشند)
    6-بنده تا به الان از هاست های اشتراکی استفاده میکردم ، بنابراین دنبال اینم که سرور برام کانفیگ بشه!
    7- منابعی که پیشنهاد میشه واقعی باشه

توضیح : چند وقت پیش تجربه خرید سرور مجازی داشتم ، که متاسفانه کیفیت فوق العاده پایینی داشت و اصلا چیزی نبود که قبلا ذکر شده بود !!! ( با مشورت دوستان متوجه شدم !) . این سرور مجازی رو هم برای یک 2 تا فروشگاه اینترنتی احتیاج دارم پس موقع کانفیگ نصب apache ,php و تنظیمات مربوط به اون حتما در نظر گرفته بشه ... نمیدونم کنترل پنل چی پیشنهاد میدین ولی یه چی باشه که هزینه مضاعف به کل قضیه اضافه نشه.

پی نوشت : من چون یکم دانشم کمه ممکنه تا راه بیفتم احتیاج به سوال و جواب و کمک داشته باشم ( البته زود راه میفتم نگران نباشید) ، پس اگه پشتیبانیتون ضعیفه یا حال و حوصله وقت گذاشتن ندارین پیشنهاد ندین .. ببخشید رک گفتم

تقاضا میکنم ، خیلی متمدنانه خواهش میکنم که تبلیغات الکی کپی و پیست نکنید توی این تاپیک و اون سرویسی که مناسب با درخواست من هست و می تونید تامین کنید پیشنهاد بدید. شما همتون کارتون درسته ولی من به لیست کلیه سرویس های شما احتیاجی ندارم و دنبال اینم که کار راه بیفته ... بازم ممنون از وقتی که گذاشتید
    ================================

دوستان خیلی ممنون از وقتی که میزارید ، لازم دیدم برای اینکه یه سری جزئیات بیشتر هم بگم که پیشنهادهاتون با بودجه و شرایط من همخونی داشته باشه

1- اول اینکه من هزینه ای که برای این سرویس در نظر گرفتم بین 25 تومن ماهیانه تا نهایتا 30 تومنه. البته فعلا برای شروع کارمه شاید بعدا بیشتر هزینه کردم و ارتقا دادم.

2- دوم اینکه من تاالان با CPANEL کار کردم و تا جاییکه بررسی کردم هزینه نصب و راه اندازی و ایمن سازی دقیق cpanel برای من کمی بالاست (تا 120 تومن هم دیدم)

3- برای توضیح عرض میکنم که بنده از اسکریپت های PRESTASHOP و WORDPRESS برای دو تا فروشگاهی که دارم میخوام استفاده کنم و شاید لازم باشه تنظیمات PHP رو کمی تغییر بدم ولی اگر شما دوستان حدس میزنید که این مسایل رو میشه با دایرکت ادمین هم به راحتی انجام داد ، راهنمایی بفرمایید که از سرویس هاتون با بودجه من همخونی پیدا کنه..

4- اگر سرویس هاتون تست هم داره بگید لطفا

بازم ممنون
    خیلی طولانی بود اما مطالعه کردم.
    ببینید اینطور که فهمیدم عمده بازدید شما ایران هست پس بهتون پیشنهاد میکنم سرور ایران بگیرید.

Pars-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 60 GB
    CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.8 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom

ماهانه 49 هزار تومان
    سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)

ما میتونیم بهتون تخفیف بدیم اما به مدت محدود، چون سرویس ها کیفیت بالایی دارند و اورسل نیستند، برای ایران دایرکت ادمین هست پس نیازی نیست با سی پنل کار کرده باشید یا نه ..
    هر دو اسکریپت به صورت کامل و بدون مشکل می توانید در سرور میزبانی کنید.

مشکلی هم داشتید بنده در کنارتون هستم.
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

عضو دائم serverstar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    2,247
    تشکر شده در
    1,719 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.o.l.o نمایش پست ها
    با سلام ،
    بنده دنبال خرید سرور مجازی لینوکسی هستم با مشخصات زیر:
    1-قیمت مناسب
    2-حداقل 1 گیگ رم ( تا 2 گیگ)
    3-خداقل 10 گیگ فضا
    4-پهنای باند 100 گیگ در ماه حداقل
    5-پورت با سرعت مناسب ! ( اصلا برای این دارم میام روی سرور مجازی که فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم و چون یکم الکی سنگین هستند ، مشکلی نداشته باشند)
    6-بنده تا به الان از هاست های اشتراکی استفاده میکردم ، بنابراین دنبال اینم که سرور برام کانفیگ بشه!
    7- منابعی که پیشنهاد میشه واقعی باشه

توضیح : چند وقت پیش تجربه خرید سرور مجازی داشتم ، که متاسفانه کیفیت فوق العاده پایینی داشت و اصلا چیزی نبود که قبلا ذکر شده بود !!! ( با مشورت دوستان متوجه شدم !) . این سرور مجازی رو هم برای یک 2 تا فروشگاه اینترنتی احتیاج دارم پس موقع کانفیگ نصب apache ,php و تنظیمات مربوط به اون حتما در نظر گرفته بشه ... نمیدونم کنترل پنل چی پیشنهاد میدین ولی یه چی باشه که هزینه مضاعف به کل قضیه اضافه نشه.

پی نوشت : من چون یکم دانشم کمه ممکنه تا راه بیفتم احتیاج به سوال و جواب و کمک داشته باشم ( البته زود راه میفتم نگران نباشید) ، پس اگه پشتیبانیتون ضعیفه یا حال و حوصله وقت گذاشتن ندارین پیشنهاد ندین .. ببخشید رک گفتم

تقاضا میکنم ، خیلی متمدنانه خواهش میکنم که تبلیغات الکی کپی و پیست نکنید توی این تاپیک و اون سرویسی که مناسب با درخواست من هست و می تونید تامین کنید پیشنهاد بدید. شما همتون کارتون درسته ولی من به لیست کلیه سرویس های شما احتیاجی ندارم و دنبال اینم که کار راه بیفته ... بازم ممنون از وقتی که گذاشتید
    ================================

دوستان خیلی ممنون از وقتی که میزارید ، لازم دیدم برای اینکه یه سری جزئیات بیشتر هم بگم که پیشنهادهاتون با بودجه و شرایط من همخونی داشته باشه

1- اول اینکه من هزینه ای که برای این سرویس در نظر گرفتم بین 25 تومن ماهیانه تا نهایتا 30 تومنه. البته فعلا برای شروع کارمه شاید بعدا بیشتر هزینه کردم و ارتقا دادم.

2- دوم اینکه من تاالان با CPANEL کار کردم و تا جاییکه بررسی کردم هزینه نصب و راه اندازی و ایمن سازی دقیق cpanel برای من کمی بالاست (تا 120 تومن هم دیدم)

3- برای توضیح عرض میکنم که بنده از اسکریپت های PRESTASHOP و WORDPRESS برای دو تا فروشگاهی که دارم میخوام استفاده کنم و شاید لازم باشه تنظیمات PHP رو کمی تغییر بدم ولی اگر شما دوستان حدس میزنید که این مسایل رو میشه با دایرکت ادمین هم به راحتی انجام داد ، راهنمایی بفرمایید که از سرویس هاتون با بودجه من همخونی پیدا کنه..

4- اگر سرویس هاتون تست هم داره بگید لطفا

بازم ممنون
    با سلام و احترام

از دیتاسنتر گران و قدرتمند مای لوک آلمان در خدمتیم
    مجازی ساز با منابع اختصاصی KVM

سرور نیمه اختصاصی واقعی فقط با مجازی ساز KVM

DDOS Protection +

CPU: Intel Core i7-3770 -1 Core- 2000 MGhz
    Ram: 2 GB DDR4
    HDD: 50 GB Sata3
    BW: Unlimited
    Port: 1000 Mbps
    Uptime: 99.9%
    KVM or OpenVZ
    IP: 1
    نمونه آی پی 62.141.32.3

با 30% تخفیف ماهیانه 28.000 تومان

جهت خرید تیکت ارسال نمایید و یا از آدرس های زیر تماس بگیرید

گفت و گو آنلاین
    Yahoo: info.serverstar
    09119911015

( شرکت سرور پردازان برتر شمال) شماره ثبت: 2681 - شناسه ملی:14003107133 با بیش از 5 سال سابقه واقعی

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)