صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26

موضوع: همکاران عزیز نظر شما درباره فروش یک سایت معروف چیست؟

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

پیش فرض پاسخ : همکاران عزیز نظر شما درباره فروش یک سایت معروف چیست؟

آدم با دیدن چنین تاپیک های می مونه چی بگه! یعنی یک روزی هم میرسه که من هم سایتم یعنی دخترم رو بفروشم!؟ الان فعلا امیدورام به آینده اش ولی با دیدن نا امیدی افرادی مثل شما آدم دل نگران میشه.

ولی تجربه شما در اینترنت بیشتر از من نباشه حتما کمتر نیست. در همین انجمن شاهد آمدن و رفتن خیلی از همکاران نوجوان یا نونهال و حتی بزرگسالان ناشی بودیم و خواهیم بود. پایداری و ثبات در کار است که یک برند را برند می کند. تاریخ عضویت من در این انجمن خودش به مخاطب من اعتبار من را می رساند. حتی شاید فرد پشت این id تغییر کرده اما نشان دهنده سالها فعالیت شیوا هاست است. البته همکاران بزرگوار و محترم و باسابقه بالاتر هم اینجا داریم که این قضیه بین همه ما مشترک است.

منظورم از این حرفها اینه که این محیط کثیف و بچگانه راه بجایی نمی برد و فضای نت بالاخره به صورت صحیح تکامل پیدا می کند. البته بچه های با استعدادی هم پیدا خواهند شد در این بین که به موفقت خواهند رسید.

به نظر من وجود بچه سن ها، کثیف بودن فضا نت، مشتری های بی ادب و ... دلیل خوبی برای ترک این فضا نیست و شما با فروش سایت خود اشتباه جبران ناپذیری خواهید کرد.

در هر حال امیدوارم مشکلات شما با راه حل بهتری برطرف شود.

2. تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
    آدم با دیدن چنین تاپیک های می مونه چی بگه! یعنی یک روزی هم میرسه که من هم سایتم یعنی دخترم رو بفروشم!؟ الان فعلا امیدورام به آینده اش ولی با دیدن نا امیدی افرادی مثل شما آدم دل نگران میشه.

ولی تجربه شما در اینترنت بیشتر از من نباشه حتما کمتر نیست. در همین انجمن شاهد آمدن و رفتن خیلی از همکاران نوجوان یا نونهال و حتی بزرگسالان ناشی بودیم و خواهیم بود. پایداری و ثبات در کار است که یک برند را برند می کند. تاریخ عضویت من در این انجمن خودش به مخاطب من اعتبار من را می رساند. حتی شاید فرد پشت این id تغییر کرده اما نشان دهنده سالها فعالیت شیوا هاست است. البته همکاران بزرگوار و محترم و باسابقه بالاتر هم اینجا داریم که این قضیه بین همه ما مشترک است.

منظورم از این حرفها اینه که این محیط کثیف و بچگانه راه بجایی نمی برد و فضای نت بالاخره به صورت صحیح تکامل پیدا می کند. البته بچه های با استعدادی هم پیدا خواهند شد در این بین که به موفقت خواهند رسید.

به نظر من وجود بچه سن ها، کثیف بودن فضا نت، مشتری های بی ادب و ... دلیل خوبی برای ترک این فضا نیست و شما با فروش سایت خود اشتباه جبران ناپذیری خواهید کرد.

در هر حال امیدوارم مشکلات شما با راه حل بهتری برطرف شود.
    واقعا خوشحالم
    که یک نفر دلیل اصلی دلسردی
    و دلزدگی مارو متوجه شد
    متاسفانه من به خاطر مواردی که ذکر کردید
    ضربه های خیلی بدی خوردم

به واقعا بی نهایت سایتم رو دوس داشتم
    و از کاری که میکردم لذت میبردم
    حتی مشتری 20میلیونی پیدا شد نفروختم

اما الان....

پ.ن

امیدوارم هیچوقت به این شرایط دچار نشید
    و همیشه تو کارتون موفق و یک برند عالی داشته باشید
    ویرایش توسط Netfollower : November 26th, 2015 در ساعت 02:58

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

البته انجمن های تفریحی و همینطور سایت های تفریحی و سایت های بازی های آنلاین مثل بازیخونه و ... آرام آرام طرفداران خودشان را از دست می دهند. با پیشرفت تکنولوژی و آمدن موبایل های هوشمند یک دوره تکاملی در مخاطبان اینترنت اتفاق افتاد و وب سایت هایی که خود را با این تکامل همراه نکرده باشند به فراموشی سپرده می شوند. اپلیکیشن های موبایل مثل فیسبوک، اینستاگرام، تلگرام، لاین، دیوار، تانگو، وایبر جای همه این موارد را دارند می گیرند حتی بازی هایی مثل clash of clans و ... این ها همه نیازهای تفریحی ، خندیدنی، ارتباطی و ... را برطرف کرده اند و حتی سایتی مثل cloob را تقریبا ناک اوت کرده اند.

من فکر می کنم شما این مجموعه سایت های خود را با این تکامل همراه نکردید! چون اصلا سبک کار سایت های شما قابلیت این تغییر را ندارد و شاید به همین دلیل امسال حاضر باشید به نصف قیمت پیشنهادی پارسال مجموعه را واگذار کنید.

این قضیه هشداری باید باشد برای همه وبمسترها که سایت ها و اپلیکشن های موبایلی توسعه بدن. خوشبختانه رشته کاری ما یعنی هاست و سرور و ... باز هم نیاز این تکامل یافته ها هست و مخاطبین خودمان را داریم.

6. تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

البته انجمن های تفریحی و همینطور سایت های تفریحی و سایت های بازی های آنلاین مثل بازیخونه و ... آرام آرام طرفداران خودشان را از دست می دهند. با پیشرفت تکنولوژی و آمدن موبایل های هوشمند یک دوره تکاملی در مخاطبان اینترنت اتفاق افتاد و وب سایت هایی که خود را با این تکامل همراه نکرده باشند به فراموشی سپرده می شوند. اپلیکیشن های موبایل مثل فیسبوک، اینستاگرام، تلگرام، لاین، دیوار، تانگو، وایبر جای همه این موارد را دارند می گیرند حتی بازی هایی مثل clash of clans و ... این ها همه نیازهای تفریحی ، خندیدنی، ارتباطی و ... را برطرف کرده اند و حتی سایتی مثل cloob را تقریبا ناک اوت کرده اند.

من فکر می کنم شما این مجموعه سایت های خود را با این تکامل همراه نکردید! چون اصلا سبک کار سایت های شما قابلیت این تغییر را ندارد و شاید به همین دلیل امسال حاضر باشید به نصف قیمت پیشنهادی پارسال مجموعه را واگذار کنید.

این قضیه هشداری باید باشد برای همه وبمسترها که سایت ها و اپلیکشن های موبایلی توسعه بدن. خوشبختانه رشته کاری ما یعنی هاست و سرور و ... باز هم نیاز این تکامل یافته ها هست و مخاطبین خودمان را داریم.
    این حرف شمارو قبول ندارم
    البته تا حدودی صحیح است
    اما سایت های تفریحی و خبری هنوز هم روی بورس هستند
    و سایت های رنک بالای ایران رو ببینید اکثرا تفریحی هستند

دلیل فروش نصف قیمت - چندماه بی توجهی بنده و افت رنک بوده

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ! Omid StaR ! نمایش پست ها
    این حرف شمارو قبول ندارم
    البته تا حدودی صحیح است
    اما سایت های تفریحی و خبری هنوز هم روی بورس هستند
    و سایت های رنک بالای ایران رو ببینید اکثرا تفریحی هستند

دلیل فروش نصف قیمت - چندماه بی توجهی بنده و افت رنک بوده

تمتمی سایت های تفریحی رنک بالا با پاپ آپ و روش های نادرست رنک بالا هستند و تقریبا بقول خودتان الکسا اولین چیزی هست که این بچه ها خرابش کردند.

من هم گفتم آرام آرام طرفدارنشان را از دست می دهند و بله الان هنوز روی بورس هستند اما همه در حال پسرفت هستند. به عنوان یک هاستینگ شاهد جمع شدن چندین سایت خوب و با رتبه بالا از انواع جامعه مجازی و تفریحی بودم...

- - - Updated - - -

متاسفانه از این کثافت کاری ها از افرادی که بعید می دونستیم هم دیده میشه:

http://forum.shopkeeper.ir/showthrea...d=1#post497927

- - - Updated - - -

جالب شد مدیران انجمن همسایه پست بنده را هم سانسور و ویرایش کردن!

9. تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

تمتمی سایت های تفریحی رنک بالا با پاپ آپ و روش های نادرست رنک بالا هستند و تقریبا بقول خودتان الکسا اولین چیزی هست که این بچه ها خرابش کردند.

من هم گفتم آرام آرام طرفدارنشان را از دست می دهند و بله الان هنوز روی بورس هستند اما همه در حال پسرفت هستند. به عنوان یک هاستینگ شاهد جمع شدن چندین سایت خوب و با رتبه بالا از انواع جامعه مجازی و تفریحی بودم...

- - - Updated - - -

متاسفانه از این کثافت کاری ها از افرادی که بعید می دونستیم هم دیده میشه:

http://forum.shopkeeper.ir/showthrea...d=1#post497927

- - - Updated - - -

جالب شد مدیران انجمن همسایه پست بنده را هم سانسور و ویرایش کردن!

متاسفانه از این چیزها زیاد میبینید
    و این اصلی ترین دلیل من
    برای ادامه ندادنه
    از این فضا خسته شدم

- - - Updated - - -

دوستان نظر دیگه ای ندارند؟

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)