نقل قول نوشته اصلی توسط rastindata نمایش پست ها
دوست عزیز روز اول اومدید و سرویستونو با تخفیف بهتون تحویل دادیم و بجای سرویس معمولی سرویس حرفه ای بهتون تحویل دادیم !

آره سرویس حرفه ای تحویل دادین اما با فضای 0 و امکانات محدود شده. من مستر میخواستم شما ریسلر معمولی دادین
تمامی تیکتاتون زیر 5 دقیقه جواب داده شده بجز چند تیکت آخر ، پس لطفا جو ندید !
در مورد انتقال هم ما وظیفه ای مبنی بر انتقال سایت های شما نداریم ، هزینه ای دریافت شد و قرار شد بک آپ گیری رو دستی انجام بدیم چون پورت FTP ، قسمت Backups و ... روی سرور شما بسته بود
قرار شد دستی انتقال بدیم ، که بازم از یه طریق اقدام کردیم نشد ، داشتیم فایلاتونو دانلود میکردیم روی سرور خودمون ، که تیکت دادید ، پولتونو برگشت دادیم ، عینا 15 هزار تومان !
با توجه به عکسی که تو پست قبلی قرار دادم فکر نمی کنید دروغ گفتن فایده ای نداره؟
من باهاتون تلفنی حرف زدم وگفتین این مشکلات وجود دارد برای همین باید دستی باید انتقال بدید و شامل هزینه می شود. و هزینه رو هم پرداخت کردم. گفتین شبانه همه سایت ها رو منتقل میکنین. ولی همونطور که تو عکس بالا میبینید من فردا 11صبح بهتون تیکت دادم که حتی یه سایت رو هم منتقل نکرده بودین. و باز بهتون فرصت دادم ولی به تیکتم جوابی ندادین. برای همین درخواست عودت وجه کردم. شما حتی تیکت عودت رو که بنده دادم اصلا فایلی منتقل نکرده بودین. چون فضای استفاده شده از سرور صفر بود.

بعدش هم که تیکت دادید گفتید سرویس رو نمیخوایم ، اونم 2 هزار تومن بخاطر کارمزد و هزینه ی پشتیبانی و این 2 روز کم شد و به حسابتون واریز کردیم ! در صورتی که طبق قوانین شرکت نباید بازگشت وجه بدیم وقتی دلیل قابل قبولی ندارید ! نه سرویس مشکل داشته نه دلیل دیگه ای

حالا هم همکاران خودشون قضاوت کنن !

به شما هم توصیه میکنم که وقتی 1 روز به ساسپند شدنتون مونده نرید سرویس تهیه کنید که اینطور بشه

اس ام اس هم براتون فرستاده شد بخونید ...
پشتیبانی جزئی از تعهدات یک هاستینگ هستش. البته شما میتونید این رو تو قوانینتون ذکر کنید که همچین تعهدی ندارین...
عجب رویی داری!!! با اینکه عکس گذاشتم باز میگین دلیل قابل قبولی ندارم.
من بهتون قبل از خرید مشکلاتم رو گفتم و قبول کردین.
جواب اس ام اس شمارو هم بالا دادم.
اینطور که معلومه شما فقط میخوای با دلیل منطقی یا غیر منطقی کارتون رو توجیح کنید. برای همین بنده هم ترجیح میدم الکی بحثت نکنم