نقل قول نوشته اصلی توسط sadeghspy نمایش پست ها
می خواستم یک سرور اختصاصی هتزنر برای دانلود کانفیگ بشه (هنوز تهیه نشده تا اول مشاوره انجام بشه)

می خواستم بدونم به چه شکلی بهینه ازش استفاده بشه و منابعش تقسیم بشه به هر ساب دامین برای دانلود
(در حال حاضر روی سرور مجازی و با iis این کار را با مطالعه انجام دادم و رضایت بخش هم بوده تقریبا اما روی سرور اختصاصی چون هیچ تجربه ندارم گفتم شاید نیاز به مجازی ساز و .. هست گفتم کلا خودم انجام ندهم ریسکی نباشه)

و اینکه چه مجازی سازی استفاده بشه نه اینکه کسی که که میخواد نصب کنه با کدوم راحتتره
و از چه وب سروری استفاده بشه

1- یک بخش دانلود غیر رایگان هست و در هیچ صورتی سرعت کم نیاره و کاملا نامحدود

یک بخش دیگر هم دانلود رایگان هست ولی باز هم این بخش سرعت برای کاربر بالا باشه حتی سرعت دانلود 2 3 مگابایت ، اما نه در حدی هم که کسی بتون به هر تعداد کانکشنی وصل بشه و لیچ انجام بده.

2- اشاره می کنند بهتره برای هاست دانلود از لینوکس استفاده بشه ولی قطعا من به ویندوز هم احتیاج دارم. چون تمام نرم افزارای مورد استفادم تحت ویندوز هست یعنی جوری مجازی سازی بشه که من بتونم فایل ها رو با ویندوز از داخل سرور دانلود کنم و بعد به سرور (مجازی) دیگر ارسال کنم

3- در کل روی پایه قوی بسته بشه هر ماه در صورت تغییرات پهنای باند کانفیگ در صورت نیاز ادیت بشه و..

این نصب و راه اندازی هست که مشکل اصلی من هست

از طریق سایت در تماس باشید
با سالها تجربه در مدیریت سرور در خدمتیم