-
November 25th, 2015, 12:16
عضو جدید
مدیریت و کانفیگ سرور
سلام
میشه حرفه ای ترین جایی که سراغ دارید معرفی کنید برای کانفیگ و مدیریت سرور؟
سرور اختصاصی می خواهم تهیه کنم ولی با اینکه تجربه این کار را دارم میخواستم یک شرکت این سرور رو برای تقسیم منابع مجازی سازی کنه (یعنی مهم اینه که درست پیشنهاد بده بر اساس نیاز ما چه مقدار فضا به چه بخشی اختصاص داده بشه)
و در انتخاب سیستم عامل و وب سرور (+کانفیگ مناسب) راهنمایی کنه و انجام بده. اون راهنمایی و تشخیص کانفیگ خیلی مهم تر هست انجامش خیلی مسئله ای نیست
حتی به سایت iranserver مراجعه کردم و میگن ما ESXI روی سرور آلمان نصب نمی کنیم فقط proxmox که هنوزم دلیلشو نه فهمیدم نه خودشون گفتن . 300 هزار تومن بخاطر یک راهنمایی که اندازه پول خود یک سرور هست هم قرار هست بگیرن ولی باز هم دو روزه دارم باهاشون حرف میزنم اصلا مشتری مدار نیستن. فقط بلدند شیک جواب بدهند
جای مطمئنی میشناسید انجام بده؟ شخصی نباشه لطفا شرکتی
هزینش اصلا مهم نیست
ویرایش توسط sadeghspy : November 25th, 2015 در ساعت 12:22
-
-
November 25th, 2015 12:16
# ADS
-
November 25th, 2015, 12:43
عضو دائم
پاسخ : مدیریت و کانفیگ سرور
درود
دوست عزیز درخواست و مشکلتون چی هستش ؟
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
November 25th, 2015, 12:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sadeghspy
سلام
میشه حرفه ای ترین جایی که سراغ دارید معرفی کنید برای کانفیگ و مدیریت سرور؟
سرور اختصاصی می خواهم تهیه کنم ولی با اینکه تجربه این کار را دارم میخواستم یک شرکت این سرور رو برای تقسیم منابع مجازی سازی کنه (یعنی مهم اینه که درست پیشنهاد بده بر اساس نیاز ما چه مقدار فضا به چه بخشی اختصاص داده بشه)
و در انتخاب سیستم عامل و وب سرور (+کانفیگ مناسب) راهنمایی کنه و انجام بده. اون راهنمایی و تشخیص کانفیگ خیلی مهم تر هست انجامش خیلی مسئله ای نیست
حتی به سایت iranserver مراجعه کردم و میگن ما ESXI روی سرور آلمان نصب نمی کنیم فقط proxmox که هنوزم دلیلشو نه فهمیدم نه خودشون گفتن . 300 هزار تومن بخاطر یک راهنمایی که اندازه پول خود یک سرور هست هم قرار هست بگیرن ولی باز هم دو روزه دارم باهاشون حرف میزنم اصلا مشتری مدار نیستن. فقط بلدند شیک جواب بدهند
جای مطمئنی میشناسید انجام بده؟ شخصی نباشه لطفا شرکتی
هزینش اصلا مهم نیست
سلام
اگه نیاز به راهنمایی جهت تقسیم بندی منابع دارید، چرا هزینه می کنید، در همین انجمن سوال خود را درج کنید و راهنمایی دریافت کنید...
همچنین مشکلی در نصب ESXi روی سرور های هتزنر نمی باشد.
ویرایش توسط kool : November 25th, 2015 در ساعت 12:59
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
November 25th, 2015, 13:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
دوست عزیز درخواست و مشکلتون چی هستش ؟
می خواستم یک سرور اختصاصی هتزنر برای دانلود کانفیگ بشه (هنوز تهیه نشده تا اول مشاوره انجام بشه)
می خواستم بدونم به چه شکلی بهینه ازش استفاده بشه و منابعش تقسیم بشه به هر ساب دامین برای دانلود
(در حال حاضر روی سرور مجازی و با iis این کار را با مطالعه انجام دادم و رضایت بخش هم بوده تقریبا اما روی سرور اختصاصی چون هیچ تجربه ندارم گفتم شاید نیاز به مجازی ساز و .. هست گفتم کلا خودم انجام ندهم ریسکی نباشه)
و اینکه چه مجازی سازی استفاده بشه نه اینکه کسی که که میخواد نصب کنه با کدوم راحتتره
و از چه وب سروری استفاده بشه
1- یک بخش دانلود غیر رایگان هست و در هیچ صورتی سرعت کم نیاره و کاملا نامحدود
یک بخش دیگر هم دانلود رایگان هست ولی باز هم این بخش سرعت برای کاربر بالا باشه حتی سرعت دانلود 2 3 مگابایت ، اما نه در حدی هم که کسی بتون به هر تعداد کانکشنی وصل بشه و لیچ انجام بده.
2- اشاره می کنند بهتره برای هاست دانلود از لینوکس استفاده بشه ولی قطعا من به ویندوز هم احتیاج دارم. چون تمام نرم افزارای مورد استفادم تحت ویندوز هست یعنی جوری مجازی سازی بشه که من بتونم فایل ها رو با ویندوز از داخل سرور دانلود کنم و بعد به سرور (مجازی) دیگر ارسال کنم
3- در کل روی پایه قوی بسته بشه هر ماه در صورت تغییرات پهنای باند کانفیگ در صورت نیاز ادیت بشه و..
این نصب و راه اندازی هست که مشکل اصلی من هست
ویرایش توسط sadeghspy : November 25th, 2015 در ساعت 13:04
-
-
November 25th, 2015, 13:07
-
تعداد تشکر ها از Statyab به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2015, 13:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sadeghspy
می خواستم یک سرور اختصاصی هتزنر برای دانلود کانفیگ بشه (هنوز تهیه نشده تا اول مشاوره انجام بشه)
می خواستم بدونم به چه شکلی بهینه ازش استفاده بشه و منابعش تقسیم بشه به هر ساب دامین برای دانلود
(در حال حاضر روی سرور مجازی و با iis این کار را با مطالعه انجام دادم و رضایت بخش هم بوده تقریبا اما روی سرور اختصاصی چون هیچ تجربه ندارم گفتم شاید نیاز به مجازی ساز و .. هست گفتم کلا خودم انجام ندهم ریسکی نباشه)
و اینکه چه مجازی سازی استفاده بشه نه اینکه کسی که که میخواد نصب کنه با کدوم راحتتره
یک بخش دیگر هم دانلود رایگان هست ولی باز هم این بخش سرعت برای کاربر بالا باشه حتی سرعت دانلود 2 3 مگابایت ، اما نه در حدی هم که کسی بتون به هر تعداد کانکشنی وصل بشه و لیچ انجام بده.
2- اشاره می کنند بهتره برای هاست دانلود از لینوکس استفاده بشه ولی قطعا من به ویندوز هم احتیاج دارم. چون تمام نرم افزارای مورد استفادم تحت ویندوز هست یعنی جوری مجازی سازی بشه که من بتونم فایل ها رو با ویندوز از داخل سرور دانلود کنم و بعد به سرور (مجازی) دیگر ارسال کنم
3- در کل روی پایه قوی بسته بشه هر ماه در صورت تغییرات پهنای باند کانفیگ در صورت نیاز ادیت بشه و..
با سالها تجربه در مدیریت سرور در خدمتیم
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
November 25th, 2015, 17:26
با سلام.
شما در بخش آموزشی درخواست خود را مطرح کردید و امکان اینکه خدمت شما شخصی را معرفی کنیم یا اعلام کنیم چه کاری انجام دهید وجود ندارد.
در صورت نیاز در بخش درخواست سرویس تاپیک ایجاد کرده تا همکاران برای شما نظرات و ... را ارسال کنند.
موفق باشید.
-
-
November 25th, 2015, 20:40
عضو انجمن
با سلام
ببینید هیچ تفاوتی بین سرور مجازی با اختصاصی نیست و فقط منابع هستند که با هم تفاوت دارن مجازی سازی هم از شرکتی که تهیه میکنید باید براتون رایگان انجام بدن و حتی بعضی شرکت ها سیستم عامل رو هم به رایگان براتون نصب میکنن اگر میتیونید با سرور لینوکسی کار کنید که خیلی خوبه و برای کار دانلود سرور لینوکس پیشنهاد میشه و یک سرور مجازی ویندوز هم میتونید برای استفاده خودتون و راحتی کار بغیر از اون داشته باشین و اگر آشنایی با لینوکس ندارین یک سرور مجازی ویندوز بعنوان هاست دانلود که با iis یا nginx کانفیگ بشه کاملا جوابگو خواهد بود , سرور اختصاصی که میگیرین وقتی مجازی سازی میشه هر چندتا سرور مجازی که نیاز دارین میتونیید داشته باشین با منابعی مورد نیازی از جانب شما باید تعیین بشه...
مثلا سرور اختصاصی گرفتین با 6 ترا هارد و 32 گیگ رم شما 5 ترا از این سرور میتونید استفاده کنید میتونید 4700 گیگ با 24 گیگ رم به هاست دانلودتون اختصاص بدین و با 300 گیگ با قیمانده ی سرور مجازی یا اگر نویسنده داشته باشین دو تا سرور مجازی جدا بسازین با رم مورد نیاز و برای کارهای دانلودی که خودتون و نویسنده ها باید انجام با ابن سرور مجازی ها انجام بشه و به هاست دانلودی که دارین منتقل بدین
-
تعداد تشکر ها از Majiiid به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2015, 03:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sadeghspy
بهترین مورد برای شما استفاده از اسکریپت اسمارتر است که برای خرید و حتی کانفیگ مربوطه با جناب صالحی در ارتباط باشید.
پیروز باشید
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
November 26th, 2015, 12:41
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AbtinServer
با سلام
بهترین مورد برای شما استفاده از اسکریپت اسمارتر است که برای خرید و حتی کانفیگ مربوطه با جناب صالحی در ارتباط باشید.
پیروز باشید
سلام در سایت خودتون؟
-