سلام
من یه سرور ویندوز 2012 دارم وقتی توی وردپرس آدرس پیونده یکتا فارسی میشه خطای 500 را میده.
باید رفع این خطا باید چ کرد ؟
سلام
من یه سرور ویندوز 2012 دارم وقتی توی وردپرس آدرس پیونده یکتا فارسی میشه خطای 500 را میده.
باید رفع این خطا باید چ کرد ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
وب سرور IIS می باشد ؟
اگر بله باید Rewrite Code را در کانفیگ IIS استفاده کنید :
http://www.iis.net/downloads/microsoft/url-rewrite
سلام
جهت مشاهده ی راهنمای استفاده از کاراکتر فارسی در وردپرس (Unicode Aliases) به لینک زیر مراجعه کنید :
http://support.iranhost.com/kb/a1173...e-aliases.aspx
موفق باشید.
ایران هاست معتبرترین ارائه دهنده سرویس میزبانی،ثبت دامنه،سرورهای اختصاصی و تولید نرم افزار در ایران
فیس بوک ایران هاست
سلام
این راهنمایی که دوستمون در ایران هاست داشتن غلط چرا غلط چون با هر بار بروز رسانی وردپرس فایل ایندکس هم بروز می شه شما باید کد زیر رو در wp-config قرار بدیدن.
کد همون فقط جاش اشتباه
if($_SERVER['UNENCODED_URL'])
$_SERVER['REQUEST_URI'] = $_SERVER['UNENCODED_URL'];
سلام
فایل index فایلی نیست که نیاز باشه تغییرات خاصی داخلش انجام بشه.در نتیجه اگه فکر می کنید با بروز رسانی ، کدهای داخل فایل index به حالت پیش فرض برمیگرده ، میتونید permission نوشتن رو از روی این فایل بردارید.
موفق باشید
ایران هاست معتبرترین ارائه دهنده سرویس میزبانی،ثبت دامنه،سرورهای اختصاصی و تولید نرم افزار در ایران
فیس بوک ایران هاست
iranhost عزیز در هر بار بروز رسانی تمام فایل ها وردپرس بروز رسانی می شوند این یک چیز کاملا مشخص اما فایل config خیر و همین طور برای هر تنظیمی باید در wp-config ذخیره شود.
سلام
راهکاری که بنده اعلام کردم تعداد بسیار زیادی از کابران ایران هاست و بدون هیچگونه مشکلی استفاده می کنند.در نتیجه صحت کارکردش بارها و بارها تست شده.در خصوص به روز رسانی وردپرس هم همونطور که گفتم ،میتونید permission نوشتن رو از روی فایل index بردارید ، تا تغییری در کدهاش به وجود نیاد.
موفق باشید
فیس بوک ایران هاست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)