-
November 23rd, 2015, 22:23
کمک در خرید سرور مجازی
با سلام.
سایت دانلود فایل های حجیم دارم و سرور فعلی خیلی سرعت دانلود و آپلود پایینی در ایران هست.
میخوام سرور رو عوض کنم که هم کاربران سرعت دانلود بیشتری تجربه کنند هم خودم برای آپلود فایل ها وقت کمتری صرف کنم.
سرور ایران خوب هست اما خوب قیمت بالایی دارد و از طرفی مقدار فضا و پهنای باند محدود میباشد.
سرور خارجی با این استانداردهایی که گفتم پیدا میشه؟
دوستان افر پیشنهاد ندن فقط جنبه آموزشی و کسب اطلاعات داره تایپیکم
-
-
November 23rd, 2015 22:23
# ADS
-
November 23rd, 2015, 22:27
عضو دائم
پاسخ : کمک در خرید سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
taraneha
با سلام.
سایت دانلود فایل های حجیم دارم و سرور فعلی خیلی سرعت دانلود و آپلود پایینی در ایران هست.
میخوام سرور رو عوض کنم که هم کاربران سرعت دانلود بیشتری تجربه کنند هم خودم برای آپلود فایل ها وقت کمتری صرف کنم.
سرور ایران خوب هست اما خوب قیمت بالایی دارد و از طرفی مقدار فضا و پهنای باند محدود میباشد.
فکر سرور خارج رو نکنید.
سرور ایران تهیه کنید از جاهایی که ترافیک نامحدود و پرت بالا در اختیارتون قرار می دند.
سرور خارج هم خوب هست اما وقتی همه کاربرای شما از داخل هستند این کار اشتباه هست.
برای داشتن کیفیت خوب باید هزینه کرد، مثل پراید و پرادو ..
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
November 23rd, 2015, 22:42

نوشته اصلی توسط
taraneha
با سلام.
ایران مناسب شماست اما باتوجه به اینکه بودجه اون نداریدبنابراین مجبور هستید از خارج استفاده کنید.
اکثر دیتاسنترهای اروپایی که همکاران ارایه میدهند مناسب و معتبر هستند(مثلا hetzner-rapidswitch-redstation-leaseweb , .... ) اما مسئله مهم اختصاصی بودن منابع و اشتراک پورت بین تعداد سرور مجازی کمتراست
بنابراین باید از کسی که خرید کنید که در مورد منابع و پورت اعتماد داشته باشید
موفق باشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2015, 23:04
عضو دائم
از کشور های المان و هلند و فرانسه و انگلستان تهیه کنید و خیال راحت استفاده کنید. پینگ این کشورها مناسب است
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
November 23rd, 2015, 23:40
عضو انجمن
از ایران هم میتونید سرور نامحدود تهیه نمایید چون مصرف داخلی است.
اما برای سرور خارج امریکا و انگلیس پیشنهاد میشه معمولا ساپورت بهتری ارائه می دهند.
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
November 23rd, 2015, 23:43

نوشته اصلی توسط
taraneha
با سلام.
بله قربان درصورت نیاز اگر پینگ تایم اهمیت زیادی نداشته باشه میتونم کمکتون کنم
-
-
November 24th, 2015, 00:48
عضو انجمن
درود
با توجه به پشتیبانی و کیفیتی که دیتا سنترهای خارجی ارائه میدهند پیشنهاد میکنم از انگلیس و آلمان و هلند که پینگ تایم مناسبی نیز به ایران دارند تهیه بفرمایید.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-