-
November 23rd, 2015, 14:54
مشکل دی ان اس
سلام : دوستان من دی ان اس ساختم ولی متاسفانه برا بعضی از دامنه ها باز مشکل داره چیکار کنم.من رو سرور یک ns3 and ns4 ساختم یعنی a record ساختم و ایپی هم ایپی سرور دوم رو زدم مشتریا که میخوان دی ان اس ست کنند مشکل دارند نمیتونن به دی ان اس هایی که میدم ست کنند به پشتیبانی تیکت میزنن میگن مورد داره دی ام اس در حالی که چندین سایت و چت روم هم بدون مورد با این دی ان اس روی سرور دوم هستن و مردی نشون نمیده اینم لینک اثبات
http://intodns.com/chatnaz.in
چیکار کنم مشکل از کجاست بنظر شما
-
-
November 23rd, 2015 14:54
# ADS
-
November 23rd, 2015, 15:15
عضو انجمن
پاسخ : مشکل دی ان اس
دی ان اس شما خطایی که بخواهد مشکل ساز بشه برای نمایش دامنه ها نداره ، حداقل در اینتو دی ان اس گزارش نشده /
-
-
November 23rd, 2015, 15:24

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
دی ان اس شما خطایی که بخواهد مشکل ساز بشه برای نمایش دامنه ها نداره ، حداقل در اینتو دی ان اس گزارش نشده /
درسته اینوهم طلاهاس داده :
http://reports.internic.net/cgi/whoi...ype=nameserver
http://reports.internic.net/cgi/whoi...ype=nameserver
برابیشتر افراد مشکل ست کردن هست
-
-
November 23rd, 2015, 15:38
عضو انجمن
این نشون میده که نیم سرور ها در رجستری دامنه ثبت نشده . از جایی که دامنه دارید چک بکنید آیا به درستی ثبت شده ؟ شاید هم دامنه شما آپدیت نشده هنوز اگه تازه این نیم سرور هارو ساختید
-
-
November 23rd, 2015, 16:31

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
این نشون میده که نیم سرور ها در رجستری دامنه ثبت نشده . از جایی که دامنه دارید چک بکنید آیا به درستی ثبت شده ؟ شاید هم دامنه شما آپدیت نشده هنوز اگه تازه این نیم سرور هارو ساختید
من از سمت دامنه رکوردی نساختم فقط از سمت سرور یک به دو رکورد ساختم با ان اس 3 و 4
-
-
November 23rd, 2015, 17:01
عضو دائم
در intodns که مشکلی ندارید. مورد دامنه هم از طریق پنل دامنه قرار بدید
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
November 23rd, 2015, 17:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaeiDYavari
من از سمت دامنه رکوردی نساختم فقط از سمت سرور یک به دو رکورد ساختم با ان اس 3 و 4
شما باید نیم سرور های خودتون رو با ای پی های اون نزد رجستری دامنه هم ثبت کنید تا به درستی عمل کند .
-
-
November 23rd, 2015, 17:53

نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
شما باید نیم سرور های خودتون رو با ای پی های اون نزد رجستری دامنه هم ثبت کنید تا به درستی عمل کند .
از این بابت موردی نیست ولی تو کنترل پنل دامنه چندتا ان اس یا به اصطلاح child host میشه ساخت؟مگه محدود نیستش؟شاید تعداد سرور زیا شد.
-
-
November 23rd, 2015, 18:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
SaeiDYavari
از این بابت موردی نیست ولی تو کنترل پنل دامنه چندتا ان اس یا به اصطلاح child host میشه ساخت؟مگه محدود نیستش؟شاید تعداد سرور زیا شد.
خیر محدودیتی نداره با شماره ایجاد کنید برید بالا ... مثلا ns1,2,3,4.5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,...
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
November 23rd, 2015, 19:35

نوشته اصلی توسط
kool
خیر محدودیتی نداره با شماره ایجاد کنید برید بالا ... مثلا ns1,2,3,4.5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,...
بسیار عالی.ممنون از لطفتون
-
تعداد تشکر ها از SaeiDYavari به دلیل پست مفید