سلام
دوستان یه هاست دایرکت ادمین دارم و میخوام ساب دامینشو جهت دانلود به یه سرور مجازی ست کنم لطفا راهنمایی کنید، مبتدی هستم دقیق بگید![]()
سلام
دوستان یه هاست دایرکت ادمین دارم و میخوام ساب دامینشو جهت دانلود به یه سرور مجازی ست کنم لطفا راهنمایی کنید، مبتدی هستم دقیق بگید![]()
یک a record بسازید بنام ساب دامین مورد نظر و به ip سرور مجازی، یعنی ساب دامین نسازید و برید به dns managment و یک A Record بسازید مثلا بنام download و بهش ip سرور مجازی رو بدهید. روی سرور مجازیتون هم که باید dns zone مربوطه به ساب دامنه ایجاد شده باشه.
همانطور که همکارمان توضیح دادن یک رکورد a در (قسمت مدیریت دی ان اس) هاست دامنه اصلی ایجاد کنید و در سرور مجازی نیز دی ان اس مورد نیاز ساب دامنه رو اعمال کنید در زمان کوتاهی آماده استفاده می شود.
..::| بیش از یک دهه |::..
ممنون از پاسخت ، من مرحله اول رو رفتم یعنی a record رو ایجاد کردم با ایپی سرور مجازی، ولی قسمت دوم رو متوجه نمیشم بی زحمت یکم واضح تر بگید ممنونم
سیستم عامل سرور مجازی چی هست؟ کنترل پنل هم اگه نصب کردید بفرمایید
ویندوز 2008 ، کنترل پنل نصب نکردم
در گوگل سرچ کنید اموزش مرتبط زیاد هست. با این مورد رو ببینید اوکی میشه: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=30827
iis نصب کنید و بعد به هاستتون وصل کنید خیلی ساده هستش در گوگل هم سرچ کنید یاد خواهید گرفت
iis رو نصب کردم ولی نمیدونم چکارش کنم بیشتر از 10 صفحه گوگل رو زیرو رو کردم ، ولی بازم دقیق متوجه نشدم ، دوستان فقط نوشتن که راحته بله راحته ولی برای کسی که 10 بار انجامش داده نه من که اولین باره به سرور مجازی لوگین میکنم، اگه برای دوستان مقدوره یه ذره واضح تر که دقیقا بعد از نصب iis چکار کنم
- - - Updated - - -
حتی dns maneger رو هم نصببیدم ولی نمیدونم واسه اضافه کردن ساب دامین هم ازش استفاده میشه ایا؟ و اینکه من با ست کردن دامنه تو سرور مجازی دقیقا دارم به درایو خاصی در سرور دامنه میدم و یا کل سرور؟؟
دوست عزیز این اموزش ست کردن ای پی در هاست میباشد
www.yon.ir/WEe9
اموزش iis هم به زودی قرار میدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)