دوست عزیز، قصد من اسپم نبود. شاید سوالم را بد پرسیدم و باعث شد که شما این چنین برداشت کنید که در این صورت من عذر می خواهم.
در واقع وقتی من شعار "هر ایرانی یک سایت، با 6000 تومان صاحب سایت شوید" را دیدم، ساتشان را چک کردم، دیدم که منظورشان فروش دامین ir هست!!! از آنجا که به نظر من فروش دامین با صاحب سایت شدن فرق می کند، درخواست کردم که کمی بیشتر راجع به این موضوع برای همه توضیح دهند.
این دلیل نبود عزیز . نظر شخصیمو گفتم !!!
لازم نیست برین تلویزیون ب***دید ...
سوء استفاده با استفاده خیلی فرق داره...
در ضمن باید هممون رو *** بدونیم! کدوم یک از ماها برای ویندوزی که رو سیستممون هست پول دادیم؟ مگر (1%) .
نیاز به ادامه دادن نیست. تاپیک داره عوض میشه بحثش. در کلش هممون میدونیم کار درستی نیست...
من اون روزه که wht رو راه انداختم با vb نال شده شروع کردم
ماشالا تا یه مدت خودم فقط میومدم توی فروم
بعد یه مدت دیدم بگیرمش و اخرش گرفتم
ولی اسکریپتی که لایسنس داشته باشی یه چیز دیگست
همین wht چندین دفعه db پرونده هک شده![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در کل تمام اسکریپت های نال شده برای آموزش ، طراحی قالب ، آشنایی با اسکریپت و ... مفید هستن
اگه شما بخاین برای آشنایی با یه اسکریپت اونو روی لوکال نصب کنید ، لایسنسشو می خرید؟!نوشته اصلی توسط pizoul
دلیلتون قانع کننده نبود..
یادم باشه فردا تلوزیون تو نمایشگاه صوتی و تصویری دیدم..
ب***م ...
اگر کاربرد داشت وخوشم اومد برم پولشو بدم...
(توهین نشه..شما از مردان نیک روگار هستین اما کار بقیه افراد که صرفا" جهت سواستفاده رو دارن گفتم و خطاب به اون دسته از ادم ها است)
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
مندر ضمن باید هممون رو *** بدونیم! کدوم یک از ماها برای ویندوزی که رو سیستممون هست پول دادیم؟ مگر (1%) .
ایکس پی رو 7 سال پیش یکی برام هدیه داد (تو خارج بود اونجا هم کپی رایت شدید رعایت میشه)
تازگی ها هم که زدیم تو کار لینوکس ....
من یاد ندارم پول بالا سرویس ها میکروب داده باشم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
بیخیال حالا...
در کل منظورم این بود الکی به یه موردی گیر ندید... حالا جواب سوال ما رو بده صاحب تاپیک...
این whmcs4 که گذاشتید هم نال هست؟؟؟؟؟ خیلی ها تو این انجمن دنبالش هستند!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)