-
September 3rd, 2010, 23:36
عضو انجمن
پاسخ : سایتی مثل name.com برای ثبت دامنه

نوشته اصلی توسط
tmfar
واقعیتش من تو سایتش ثبت نام نکردم توی این سایت انتقال دامنه چطوریه شرایطش ؟ یک شماره سکیوریتی دومینی که می خوام انتقال بدم رو داشته باشم کافیه ؟
و اینکه دامنه هایی که از دایرکت آی هستند و رسیلر کلوب هزینه انتقال 0 دلار هست ؟
و اگر مثلاً از آنلاین نیک اقدام به انتقال دامنه ها بکنم هزینه یک سال ثبت در سایتی که ذکر کردید است ؟
بلی، کد ميخواد و هزينه ثبت رو بايد بپردازيد.
-
-
September 3rd, 2010 23:36
# ADS
-
September 4th, 2010, 05:02
name.com فکر کنم بهتر باشه مشکلیم نیست نه با تحریم نه هزینه امنیتشم زیاده و معتبره
-
-
September 4th, 2010, 09:54
عضو انجمن
Direct I مگه مشكلی داره؟ يا اينكه بهتره بگم چه بدی نسبت به name.com داره؟
-
-
September 4th, 2010, 11:18

نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
name.com فکر کنم بهتر باشه مشکلیم نیست نه با تحریم نه هزینه امنیتشم زیاده و معتبره
همه میگن مشکل دارند شما میگی مشکل نداره ؟
-
-
September 4th, 2010, 14:32

نوشته اصلی توسط
tmfar
همه میگن مشکل دارند شما میگی مشکل نداره ؟
من دو سال دامنه یک موبایل ام اونجاس هیچ مشکلیم
از دایرکتی فکر نکنم بهتر باشه ولی چون دامنه مستقیم خریداری میشه قابل قبوله
کسیم نگفته name.com بده که شما میگین همه گفتن
این سایت زیر نظر دایرکتیه ؟ Answerable.com - Register Domain Name | Buy Domain Name | Cheap hosting | Digital certificates
-
-
September 4th, 2010, 15:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
همونطور که قبلا هم گفتم اين سايت کاملا متعلق به ديرکت آی هست و دومينهای ثبت شده کاملا تحت نظر اين کمپانی هست.
-
تعداد تشکر ها از webdata به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2010, 15:28

نوشته اصلی توسط
webdata
همونطور که قبلا هم گفتم اين سايت کاملا متعلق به ديرکت آی هست و دومينهای ثبت شده کاملا تحت نظر اين کمپانی هست.
تشکر ار معرفی این سایت فقط میشه سندی ارائه کنید که زیر نظر دایرکتیه من گشتم چیزی گیر نیاوردم
-
-
September 4th, 2010, 15:37

نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
تشکر ار معرفی این سایت فقط میشه سندی ارائه کنید که زیر نظر دایرکتیه من گشتم چیزی گیر نیاوردم
موافقم
-
-
September 4th, 2010, 15:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
ميتونم بپرسم شما چطور و کجا رو گشتيد که گير نياورديد؟ معمولا توی قسمت درباره سايت توضيحات تکميلی قرار ميگيره که شامل اين سايت هم ميشه و اطلاعات کاملی وجود داره.
در ضمن فکر نکنم نيازی به سند باشه، خيلی ساده است، کافيه شما با ديرکت آی تماس بگيريد.
برای اطمينان بيشتر هم ميتونيد به سايت Direct I (ديرکت آی) مراجعه کنيد و با شمارههای اعلام شده توی سايت تماس بگيريد و جوابشون رو بشنويد. فرقی هم نداره دفتر هند باشه يا امريکا يا جای ديگه
فکر کنم ديگه اين سريعترين و مطمئن ترين راه ممکن باشه و خودش يه سند معتبر هست و ديگه نيازی نباشه که شک کنيد. درسته؟
ویرایش توسط webdata : September 4th, 2010 در ساعت 15:52
-
-
September 4th, 2010, 18:12
تو سایتش ثبت نام کردم پنل همون پنلی هست که دامنه های رسیلر کلوب داره اما سوال اینجاست که این پنلی که داده میشه ازش پنل رسیلری و مشتری داد ؟
-