-
November 19th, 2015, 09:06
پاک کردن ایمیل هایی که به صورت اسپم ارسال شده اند
با سلام
تعدادی از حسابهای کاربری دایرکت ادمینم به خاطر فایلهایی که هکر با دسترسی که گرفته بود آپلود کرده
یک سری ایمیل ارسال کردند و فضای مصرفی این کاربرها حدود 500 مگ افزایش پیدا کرده که مربوط به ایمیلهای اونها هست.
بنده فایلهای آپلود شده را پاک کردم
اما نمیدونم این فضای مصرفی رو چه جوری میتونم آزاد کنم؟
-
-
November 19th, 2015 09:06
# ADS
-
November 19th, 2015, 17:54
عضو دائم
پاسخ : پاک کردن ایمیل هایی که به صورت اسپم ارسال شده اند

نوشته اصلی توسط
webpa90
با سلام
تعدادی از حسابهای کاربری دایرکت ادمینم به خاطر فایلهایی که هکر با دسترسی که گرفته بود آپلود کرده
یک سری ایمیل ارسال کردند و فضای مصرفی این کاربرها حدود 500 مگ افزایش پیدا کرده که مربوط به ایمیلهای اونها هست.
بعد از حذف، چند دقیقه زمان می برند تا در نمودار نشون داده بشن ctrl f5 تست کنید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید
-
November 19th, 2015, 23:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
webpa90
با سلام
با دستور df -h آیا حجم مصرفی کمتر نشده است؟
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2015, 02:04
عضو دائم
در دایرکت ادمین وارد اکانت هاست مورد نظر بشید و به صفحه اکانت های ایمیل بروید حجم مصرفی اکانت ها را ببینید و در صورت لزوم اکانت مورد نظر را purge کنید.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2015, 08:42

نوشته اصلی توسط
shivahost
در دایرکت ادمین وارد اکانت هاست مورد نظر بشید و به صفحه اکانت های ایمیل بروید حجم مصرفی اکانت ها را ببینید و در صورت لزوم اکانت مورد نظر را purge کنید.
ارسال ایمیل توسط هکرها از طریق اکانت های ایمیل فعلی نیست . با اسکریپتی که آپلود می کنند به یه طریقی ایمیل ارسال می کنند و ازفضای کاربر استفاده می کنند.
حالا من نمیدونم اون فضا رو چه جوری میتونم ببینم و آزادش کنم.
- - - Updated - - -
دوستان متخصص نظری ندارند؟
-