سلام
میدونم پست خیلی قدیمی هست ولی من امروز با همین مشکل دقیقا مواجه شدم و پس از کمی جستجو تونستیم مشکلم رو حل کنم گفتم پست رو کمی کامل تر کنم.
خیلی از دوستان (مثل خود من) وقتی اکسپورت از یک سرور مجازی میگیرن ، اکسپورت رو از نوع OVA یعنی Single File میگیرن.
در واقع این OVA و OVF فرقی که باهم دارن اینه که OVA همه ی 3 ایل مربوط به پکیج خروجی رو در یک فایل قرار میده و طبیعتا محتوای هر 3 فایل هم داخل همین 1 فایل خواهد بود.
پس با ویرایش خود فایل OVA هم میتونید این خطوط رو جایگزین کنید. ولی در صورت تغییر در فایل OVA شما با خطای عدم صحت فایل یا Integrity Error مواجه میشید.
دلیل هم این هست که SHA ای که برای فایل در نظر گرفته شده که صحت فایل رو تصدید کنه برای vsphere عوض میشه با تغییری که شما ایجاد میکنید.
راه حل این هست که ابتدا فایل OVA رو اکستراکت کنید. با نرم افزار 7Z که خوب هست برای این کار ==> http://www.7-zip.org/download.html
بعد فایل .mf
که ایجاد میکنه رو حذف کنید.
سپس فایل OVf رو ویرایش کنید و خط اشاره شده در پست اول رو ویرایش کنید و سیو کنید. مشکلتون حل میشه
امیدوارم اگر کسی مثل من به این مشکل خورد ، بتونه بدون نیاز به 3 4 ساعت جستجو مشکلش رو حل کنه ... :-)