-
September 14th, 2015, 02:15
آفر ویژه فروش بک لینک با کیفیت تضمینی - تعداد محدود - رنک 4.5.6 - نصف قیمت
با سلام خدمت دوستان عزیز . تا پایان روز پنجشنبه 26 شهریور آفر ادامه خواهد داشت و تعداد سفارشات آفر تنها 5 سفارش هست . نصف قیمت
فروش بک لینک با کیفیت تضمینی - 20 سایت رنک 4.5.6 - اتوریتی بالا - کیفیت فوق العاده بالا
نمونه کار پیج 1 گوگل با کلمات پر بازدید
برای دریافت لیست بک لینک ها و نمونه کار ها و مشتریان در همین تاپیک اعلام بفرمایید برای شما عزیزان ارسال می شود .
-
تعداد تشکر ها از spalisp به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2015 02:15
# ADS
-
October 9th, 2015, 00:56
پاسخ : آفر ویژه فروش بک لینک با کیفیت تضمینی - تعداد محدود - رنک 4.5.6 - نصف قیمت
سایت های ارائه شده متاسفانه کیفیت ندارن فقط باعث میشن سایتتون اسپم بشه
-
-
October 9th, 2015, 01:03
پاسخ : آفر ویژه فروش بک لینک با کیفیت تضمینی - تعداد محدود - رنک 4.5.6 - نصف قیمت

نوشته اصلی توسط
HiDd#N
سایت های ارائه شده متاسفانه کیفیت ندارن فقط باعث میشن سایتتون اسپم بشه
دوست عزیز شما که اصلا لیست ندیدید از کجا فهمیدید کیفیت ندارن ؟
) برادر عزیزم چرا حرف بیخود میزنید ؟ چرا جو درست میکنید ؟ شما که مولتی یوزر اکانت قبلی هستید !!! ما کیفیت بک لینکامون رو تضمین میکنیم که اسپم نباشن !!!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sedayjavan
این آقا من رو تو زمینه بک لینک راهنمایی کردن و ازم پول گرفتن و گفتن تو فلان سایت برو کامنت بزار و کلی سایتت رشد میکنه سایته من رشد که نکرد هیچ باعث اسپم شدن هم شد این آقا فقط دنبال پول هستن و هیچ پشتیبانی و مشتری مداری ندارن گول حرفاشونو نخورید
آقای عزیز شما مبلغ فکر کنم 15 تومان بابت خرید شریکی یک لیست انجمن ها به ما پرداخت کردید و من هم بهتون گفتم چجوری انجام بدید لینک بیلدینگ در انجمن ها !!! به من ربطی داره که شما اشتباه انجام دادید ؟؟؟؟؟ من کی پشتیبانی نکردم ؟ خدارو خوش میاد این تهمت هارو میزنید ؟ براتون متاسفم
-
-
October 9th, 2015, 01:04
-
-
October 9th, 2015, 01:05
-
-
October 9th, 2015, 09:17
من نمیخوام مشتری های شما رو بپرونم.و اینکه بدونید من مالتی یوزر نیستم خیالتون راحت..کسایی که بعد از من حرفمو تایید کردن والله من نمیشناسم.
من فقط دیدم که سایت هاتون تعداد لینک زیادی توش هست و به نظرم باید تعداد لینک ها توی صفحات کمتر باشه و این باعث اسپم شدن میشه.قصدم خدایی نکرده پروندن مشتری شما نبود.صرفا نظر دادم.که بازم مطمئن نیستم حقیقتش چون این بحث سئو واقعا بحث پیچیده ای هستش و ممکمنم هست جواب بده.
-
-
November 19th, 2015, 18:24
بنده در یاهو لینک چند سایت رو از ایشون گرفتم تعداد لینک های خروجی بسیار بالا بود.
و شایان ذکر است که سایت های مورد نظر تا جایی که من بررسی کردم (ایشون بهترین لینک ها رو برای بررسی به بنده دادند) از کیفیت مطلوبی برخوردار نبودند.
اصولاً این روش زیاد جالب نیست ، انشالله اگر بشه یک تاپیک پیرامون این موضوع برای دوستان میزنم...
-
-
November 19th, 2015, 19:39
سلام لطفا برای بنده هم ارسال نمایید
باتشکر
-
-
November 19th, 2015, 19:58
سلام لیست رو با قیمت جدید برای منم ارسال کنید تشکر
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
December 2nd, 2015, 15:05
دوستان اصلا ایشون تایید نمیشن من چند وقت پیش دوماه ازشون بک داشتم، ولی هیچ تاثیری نداشت جالب اینکه کلیه سایت هاشون رو یک هاست بودش، یعنی همگی یک عنوان مطلب داشتن با دامنه های مختلف، حالا نمیدونم همونطوری هست یا روالشون رو عوض کردن
-
-
January 14th, 2016, 12:12
لطفا اطلاعات رو برام بفرستید
-
تعداد تشکر ها از bigm به دلیل پست مفید