نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: سرور برای کم حجم کردن لینک دانلود !!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    64
    تشکر شده در
    51 پست

پیش فرض پاسخ : سرور برای کم حجم کردن لینک دانلود !!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط kalaghpro نمایش پست ها
    من که نگفتم با win rar فشرده می کنم که می گید امکان نداه من یک جورایی از چندین نرم افزار استفاده می کنم... و حتی فایلی رو که خود سایته کم حجم کرده رو می تونم فشرده کنم..
    سلام

فکر کنم در گذشته یک نرم افزار به نام KGB بود که اینکارو میکرد من خودم GTA دانلود کردم 500 کیلوبایت. واقعا نمیدانم چه بلایی سر بیت هاش آورده بودن ولی اون واقعا GTA بود فقط حدود 20 ساعت طول کشید تا اکسترکت شود. روی هم رفته اگر شما توانایی انجام چنین کاری رو داشته باشی باید اول قدرت برنامه نویسی تونو به یکی از همین مدیران و پایه بالاهای برنامه نویسی سایت اثبات کنید در غیر اینصورت این فکر را کلا از سرتان بیرون کنید. خارجی ها که پورتشون خوبه تا سرور شما بخواهد کمپرسش کند اونها دانلودش کردند تمام شده رفته بنابراین فقط به درد کشورهای جهان سوم میخورد. روی کمپرس فیلم و صوت که کلا نمیتوان حساب باز کرد تغییر خاصی حاصل نخواهد شد فقط روی تکست و فایلهای سیستمی ممکنه تا 50 درصد کمپرس شود. به نظر من شما حتما به دنبال این نباش که سیستمی پیاده کنی که حتما فایلها را به طور خیلی خاص فشرده کند ، شما بیا همان سرور Rar/Unrar ، Zip/Unzip ساده ارائه بده که فرد بتواند به طور ریموت فایلهایش را قبل از دانلود اکسترکت کند و از بین محتویات فایلش انهایی که میخواهد را انتخاب کند و همان را دوباره فشرده کند بعد اگر خواست دانلود کند اگر هم خواست ریموت اپلود کنه تو هاست دیگه. روی هم رفته یعنی اگه کسی قراره به خاطر فقط دانلود و اپلود سرور مجازی بخره ، شما این خدمات را با دریافت اشتراک ماهیانه خیلی ناچیز برایش انجام بده موفق میشوی مطمئنم چون تا انجایی که اطلاع دارم هیچکدام از اپلودسنترها بالاخص انهایی که از اسکریپتهای xfilesharing استفاده میکنند قابلیت unrar ندارند چون به سرورهاشون فشار خیلی زیادی می اید و تو اسکریپت ها فقط رپیدلیچ قابلیت انجام چنین کاری را روی لینوکس دارد
    ویرایش توسط 007007 : November 19th, 2015 در ساعت 13:00

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)