سلام من whmcs پولی خریدم انگلیسی که در سطح بالا نمیدونیم به سایتش بگیم پشتیبانی فارسی هم بابت نصب پول میگیره تنها جا که زبان ما رو میفهمی مجانی هم هست اینجاست
خوب این cron چیه در whmcs باید چجوری نصب کنمش
سلام من whmcs پولی خریدم انگلیسی که در سطح بالا نمیدونیم به سایتش بگیم پشتیبانی فارسی هم بابت نصب پول میگیره تنها جا که زبان ما رو میفهمی مجانی هم هست اینجاست
خوب این cron چیه در whmcs باید چجوری نصب کنمش
در انتهای نصب یک Command برای Cron به شما داده می شود ، شما هر کنترل پنلی که دارید باید در آن امکانی با نام Cron Job داشته باشید در آنجا شما Command را Add می کنید ، فقط دقت کنید این Command همیشه باید اجرا شود و بهتر از برای آن Time خاصی ندهید و بگذارید همیشه در حال اجرا باشد .
موفق باشید .
اوکی کردم حالا این به درد چی میخوره
با سلام.
این cron برای انجام یک سری کارهای WHMCS که بصورت خودکار مانند suspend - terminate و ... است می باشد.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
cron یک جور اتوماسیون نرم افزاری هست که یک سری عملیات رو به صورت برنامه ریزی شده و خودکار براتون انجام میده .
در whmcs نیاز به نصب crons برای مدیریت فاکتورها ، قرارداد ها و هرچیزی که به صورت دوره ای و زمان بندی شده و ... داریم .
تنظیمات cron مربوط به whmcs رو هم در کنترل پنل خودتون ( Cpanel یا ... ) باید انجام بدید .
تنظیمات مربوط به WHMcs
به تب setup / autumation settings برید و تمامی تنظیمات مورد نظر خودتون رو اعمال کنید و در آخر save changes رو حتما بزنید تا تغیرات اعمال بشند .
بعد از save کردن به بالای همین صفحه برید ، یک کدی رو به صورت مجزا در دسترس شما قرار گرفته ... ( create following cron jobs using php )
اون کد رو کپی کنید و به Cpanel / cron jobs برید .
در قسمت command to run کدی که کپی کردید رو قرار بدید ، قسمت زمان رو هم از hours / 0-12 AM-midnight انتخاب و save کنید .
hours / 0-12 AM-midnigh نداشت every minute داشت زدم درسته ؟
برای یاد آوری تاریخ های تمدید ، و در صورت اتصال به به سرور Suspend و Terminate سایت ها را بعد از مدت مشخص شده انجام می دهد ، ضمن اینکه سیستم صف برای ایمیل های ارسالی را مدیریت می کند در کل نیاز است که حتما فعال باشد .اوکی کردم حالا این به درد چی میخوره
بله درست است .every minute داشت زدم درسته ؟
موفق باشید .
با سلام من دقیقآ کارائی که گفته شد رو انجام دادم ولی برام هر دقیقه یک بار امیل میفرتسته که به روز شد خیلی ازاردهنده شده چه کاری میتونم بکنم که در طول روز 2 بار یا 1 بار برام امیل به روز رسانی بیاد
واسه من تند تند ایمیل نرسیدن یا یا بروز میفرسته![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)