-
November 18th, 2015, 14:38
راهنمایی برای ثبت ارزانتر دامنه در ریسلو
سلام
من تازه در ریسلو ثبت نام کردم. برای ثبت دامنه های شخصی . و به صورت حرفه ای نمی خوام دامنه ثبت کنم .شاید ماهی 2 بار ...
تقریبا هر دامنه الان 10 دلار برام خرج بر داشت . چقد باید واریز کنم تا دامنه برام ارزان تر ثبت بشه. یا چه تعدادی باید ثبت کنم آیا فرمول و زمان خاصی داره؟ و یا اینکه همیشه باید با همین قیمت ثبت کنم
ممنون از دوستان
-
-
November 18th, 2015 14:38
# ADS
-
November 18th, 2015, 14:52
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی برای ثبت ارزانتر دامنه در ریسلو
سلام و درود
یا باید هزینه ی زیادی شارژ کنید پنلتونو یا تعداد دامنه هاتون بالا باشه
Slab هارو مشاهده کنید به حرفم راحت تر پی میبرید
در حال حاضر نیست افر بر روی قیمت هاشون هست
https://www.resello.com/what-you-sell/domains
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
-
تعداد تشکر ها از Abolijoon به دلیل پست مفید
-
November 18th, 2015, 17:35
شما میتونید از نمایندگان ایرانی که گاها سال اول رو با تخفیف ثبت میکنند استفاده کنید.
در همین انجمن هم هستند.
-
-
November 19th, 2015, 17:46
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shadecute
سلام
من تازه در ریسلو ثبت نام کردم. برای ثبت دامنه های شخصی . و به صورت حرفه ای نمی خوام دامنه ثبت کنم .شاید ماهی 2 بار ...
تقریبا هر دامنه الان 10 دلار برام خرج بر داشت . چقد باید واریز کنم تا دامنه برام ارزان تر ثبت بشه. یا چه تعدادی باید ثبت کنم آیا فرمول و زمان خاصی داره؟ و یا اینکه همیشه باید با همین قیمت ثبت کنم
ممنون از دوستان
اگر میخوایید از تخفیفات استفاده کنید باید زیرشاخه نمایندگان داخلی بشید اما اگر نه، میخوایید راس اصلی باشید تخفیف ندارید، هر بار تقریبا 50 دلار حداقل می تونید شارژ کنید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-