سلام من کارم دانلود هست کدام شرکت هست سرعت اینترنت بالاتری میده که سرعت دانلود 5 مگ باشه یا نهایتن 11 مگ
سلام من کارم دانلود هست کدام شرکت هست سرعت اینترنت بالاتری میده که سرعت دانلود 5 مگ باشه یا نهایتن 11 مگ
درود, های وب گزینه خوبیه.
http://www.hiweb.ir/services/nitro
درود
اگه منظورتون اینه که سرعت دانلود 5 مگا بایت در ثانیه باشه بنده ندیدم همچین سرعتی در ایران. دیتاسنترهای خوب مانند آسیا تک - پارس انلاین و.. تا 1- 1.5 مگا بایت سرعت دانلود دارند اما 5 مگا بایت بعید می دونم. جز اینکه پهنای باند اختصاصی تهیه شود که هزینه گزافی دارد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
چرا من دیدم اینترنت رادیویی
کجا هستید ؟
هرمگابیت رو 200 هزارتومن تومن حساب میکنم نامحدود
مگابایتی رو 1700 میلیون تومن حساب میکنم براتون
ازین وایرلس ها میتونی بگیری که پهنای باندش 100 مگابیته که میشه حدود 12 مگابایت سرعت !
اما پیشنهاد میدم بهتون به جای این از های وب استقاده کنین ترافیک بالا بگیرین قیمت خیلی خوبی میدند ...
دوست عزیز اگر می تونی ماهی 1.5 هزینه کنی من یه سرویس رادیویی می تونم بهت پیشنهاد بدم این مقدار سرعت دانلود رو بهت میده
درود
اینترنت وایرلس شاتل حدود 3-5 میگ بر ثانیه بنده به شخصه استفاده میکنم.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
سلام
وقت بخیر
اگر فقط برای دانلود فایل میخواید با ما در ارتباط باشید
راه بهتری رو بهتون معرفی میکنیم
با سلام
دوست عزیز بنده شاتل دارم سرعت 512 از سرویس های ECO سرعت بنده صبح ها تا 2.5 مگابایت میره می تونم عکس هم بدم
وقت های معمولی بیشتر 700 میزنه
ولی عصر ها 400 کیلو بایت هنوز این سرویس ضعیف هستش شاتل سرویس 8 مگابایتی هم داره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)