-
November 15th, 2015, 21:56
پاسخ : درخواست نمایندگی هاست لینوکس

نوشته اصلی توسط
IQo0o
خواهش می کنم جناب
اگر نیاز به دسترسی کلی دارید، و بصورت مستقل می خواید کار کنید که زیر مجموعه نباشین برای شروع و صرف جویی از لحاظ هزینه ها می بایست سرور تهیه کنید.
برای حفظ اصول کیفیتی جهت جلب رضایت کاربران مسلما باید سخت افزار سرور متناسب با موارد ارائه شده توسط شما باشد.
اگر برای شما کیفیت مهم است دور قیمت های پایین رو می بایست خط بکشید...
برای مثال حداقل میزان رم برای شروع که کاربر چندانی ندارید 1 الی 1/5 گیگابایت می باشد و فرکانس اختصاصی حداقل 1000 مگاهرتز لازم است.
لوکیشن سرور نیز ( ترجیحا کشور اروپایی ) جهت بارگزاری سریعتر صفحات می بایست انتخاب شود.
همان طور که خدمتتون عرض کردم، 14.95$ هزینه لایسنس سی پنل (سرور مجازی) هست که به تومان حدود 50/000 برآورد می شود.
اگر نیاز به CloudLinux دارید 30 روز بصورت آزمایشی توسط شرکت سازنده در اختیار شما قرار خواهد گرفت، و به همچنین اگر نیاز به WHMReseller دارید می بایست حدود 4.95$ ماهیانه برای لایسنس هزینه کنید.
LiteSpeed و سایر پلاگین های کارآمد سی پنل نیز عموما دارای لایسنس هستند.
در مجموع شما لطف کنید بودجه رو مشخص کنید تا بنده و سایر همکاران در این زمینه آفر های متناسب با بودجه ارائه شده توسط شما رو قرار بدیم.
با احترام
با تشکر از توضیحات
کاربران فعلی من حدود 22 گیگ هاست در اختیار دارند. 1 الی 1/5 گیگ که حجم خاصی نیست من برای سایت خودم فقط 3 گیگ هاست دارم و درصد بیشترش پر شده.
این هزینه هایی گفتین از ماهانه 50هزارتومان هم بیشتر است. در حالی که من تصوری از نوع سرویس و کیفیت آن ندارم.
-
-
November 15th, 2015 21:56
# ADS