نقل قول نوشته اصلی توسط pctak نمایش پست ها
سلام من تاز اومدم توی سیستم دايرکت ادمين و زیاد باهاش آشنایی ندارم و میخوام به یک فایل مجوز دسترسی رو بدم ولی اصلا بلد نیستم و کلافه شدم که چطور باید یک پوشه رو بهش دسترسی 777 دادش و و و و

لطفا یکی بهم بگه ممنون میشم.

و اینکه توی حالن نرمال فایل htaccess باید روی چی نوع دسترسی باشه؟؟؟

من از وقتی که اومدم توی دايرکت ادمين اصلا هیچکدوم از کدهای فایل htaccess کار نمیکنه؟؟؟ و حتی یبکار برای تست کردن فایل htaccess رو کپی گرفتم و پاک کردم و با تعجب دیدم که اصلا هیچ اتفاقه خاصی نیوفتادش؟؟ که قبلا توی سی پنل بودم فایل رو پاک میکردم بدبخت میشدم؟؟؟

کسی میدونه چرا اصلا فایل htaccess توی دايرکت ادمين اصلا کار نمیکنه؟ و چطور باید اوکیش کردش؟؟؟

فقط تو رو خدا نگید که سرور مشکلداره و باید به مدیر بگید؟؟؟ چون میدونید 99 درصد مدیرها آدم رو دق میدم تا یک چیزیی رو قبول کنن و همیشه تنها حرفشون هم اینکه: سرور هیچ مشکلی نداره و مشکل از طرف سایت شما هستش.

با سپاس از شما ممنون و منتظره جوابتون هستم. و اگر هم بازم میگید که مشکل از سرور هستش؟ پس خواهشن یک دلیل محکم برام بیارید با مدرک ممنون میشم.
یا اصلا راهی هستش که بشه فایل htaccess رو برسی کردش که چرا کار نمیکنه توی دايرکت ادمين و حتما هم بگید که چطور باید دسترسی بدم توی دايرکت ادمين مرسی
سلام.

کار با دایرکت ادمین بسیار ساده هست وقتی که یی دو بار انجام بدید متوجه این موضوع میشید.

برای پوشه ها 755 قرار بدید. برای فایل ها 644 قرار بدید. و فایل های کانفیگ رو 400 یا 444 بسته به کانفیگ سرور.

برای تغییر دسترسی فایل یا فولدر ابتدا فایل(ها) یا پوشه(های) مورد نظرتان را انتخاب کنید، (یعنی در مربع مقابلش تیک بزنید) و بعد در پایین صفحه عدد پرمیشن مورد نظرتان را در فیلد مقابل set permission وارد کرده و set permission را کلیک کنید /تمام

مورد htaccess نیز به کنترل پنل مربوط نیست. احتمالا وب سرور شما انجینکس است به همین دلیل کدهای قبلی که برای آپاچی است عمل نمیکنن! که یا باید هاست عوض کنید یا کد ها را تبدیل کنید و یا مدیریت سرور وب سرور را کلا تغییر دهد که در حالت عمومی این درخواست را نمی توان کرد.