شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
مشکل من فقط گرفتن این نرم افزار نیستش.مشکل من اینه که حتی شما اگه اسکریپت مورد نظر رو هم به من بدین این اسکریپت برای نصبش باید یه سری پلاگینهایی رو از سایت خودش دانلود کنه و نصب کنه.بنابراین حتی اگه اسکریپت مورد نظر هم به من بدین من بازهم موقع نصبش به مشکل میخورم.
ممنون میشم اگه کمکم کنین که با نصب یه *****شکن یا چیز دیگه ای کمکم کنین که هویت سرورم رو تغییر بدم.تشکر
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
میتونید به یک اکانت v/pn (pptp) وصل بشید( از ssh) درصورتی که اشنایی ندارید راححترین کار نصب gui + vnc هست و سپس از طریق vnc به صورت گرافیکی به سرور متصل بشید و به vp-n متصل بشید(یا میتونید کلاینت open***- یا tor یا ... نصب کنید و وصل بشید)
- - - Updated - - -
زیاد پیچیده هم نیست و نیاز به کانفیگ تخصصی هم نداره...
- - - Updated - - -
میتونید به یک اکانت v/pn (pptp) وصل بشید( از ssh) درصورتی که اشنایی ندارید راححترین کار نصب gui + vnc هست و سپس از طریق vnc به صورت گرافیکی به سرور متصل بشید و به vp-n متصل بشید(یا میتونید کلاینت open***- یا tor یا ... نصب کنید و وصل بشید)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)