-
November 12th, 2015, 09:24
استخدام مترجم در دارالترجمه آنلاین گوترنس
سایت ترجمه تخصصی متن (متون) انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی gootrans.ir، توسط گروهی از مترجمین راه اندازی گردیده است. هدف این سایت ، ترجمه دقیق ، فوری ، ارزان ، با کیفیت و تخصصی متن (متون) انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی در تمامی زمینه های علمی و تحقیقاتی می باشد. تحویل ترجمه های تایپ شده ، قابلیت انجام کاملا اینترنتی کلیه کارهای مربوط به ترجمه ، استخدام دسته بندی مترجمین در زمینه های علمی مختلف ، برخی از امکانات این سایت هستند.
استخدام مترجم : سایت گوترنسکه به تازگی فعالیت خود را شروع کرده است ، به تعدادی مترجم جهت همکاری نیاز دارد. با ثبت نام و انجام آزمون از طریق پنل کاربری (جهت تعیین سطح) ، به گروه مترجمین ما بپیوندید.
-
-
November 12th, 2015 09:24
# ADS
-
November 12th, 2015, 17:02
عضو جدید
پاسخ : استخدام مترجم در دارالترجمه آنلاین گوترنس
هزینه ترجمه هر متن چقدر هست؟
-
-
November 12th, 2015, 18:26
-
-
November 12th, 2015, 18:37
عضو انجمن
با سلام
نیازمند مترجم به زبان های دیگر نیستید؟
عربی به فارسی و انگلیسی ؟
Rapident
tm.alian67 [at] gmail [dot] com
-
-
November 12th, 2015, 20:03
ترجمه متون به صورت عمومی هست یا تخصصی؟
بنده میتونم متون مهندسی برق - الکترونیک رو ترجمه کنم
در صورت نیاز پیغام دهید باتشکر
-
-
November 12th, 2015, 23:33

نوشته اصلی توسط
ehsanyeganeh
ترجمه متون به صورت عمومی هست یا تخصصی؟
بنده میتونم متون مهندسی برق - الکترونیک رو ترجمه کنم
در صورت نیاز پیغام دهید باتشکر
بعد از ورود به gootrans.ir ، با فشار دکمه "ثبت نام مترجم" ، ثبت نام کنید. سپس ، با انتخاب گزینه "ورود مترجمین" در پایین سایت ، وارد پنل کاربری شده و در آزمون آنلاین تعیین سطح شرکت نمایید.
-
-
November 13th, 2015, 08:56
عضو جدید
باشه من هستم در خدمتتون.
-----
من باتوجه به اینکه دانشجوی رشته روان شناسی هستم تجربه موضوع رو روان شناسی زدم.. خیلی هم خوب.. هم برای شما هم بیشتر برای خودم
ولی بقیه موضوع هارو نمی خوام.. چیکار کنم؟
و اینکه آزمون تعیین سطح کجاست؟! ندیدمش..
ویرایش توسط jahanweb : November 13th, 2015 در ساعت 09:02
-
-
November 13th, 2015, 10:24

نوشته اصلی توسط
jahanweb
باشه من هستم در خدمتتون.
-----
من باتوجه به اینکه دانشجوی رشته روان شناسی هستم تجربه موضوع رو روان شناسی زدم.. خیلی هم خوب.. هم برای شما هم بیشتر برای خودم
ولی بقیه موضوع هارو نمی خوام.. چیکار کنم؟
و اینکه آزمون تعیین سطح کجاست؟! ندیدمش..
انتخاب زمینه ترجمه محدود خیلی خوبه و باعث میشه همه در تخصص خودشون ترجمه کنن و کیفیت سایت بره بالا.
بعد از ورود به پنل کاربریتون ، در بین گزینه های سمت راست ، گزینه "آزمون آنلاین" قرار داره که بعد از زدن اون ، بایستی ترجمه پاراگراف ظاهر شده رو انجام داده و دکمه تایید واقع در پایین رو بزنید.
نکته خیلی مهم : چون تازه شروع کردیم و سئوی سایت هنوز بالا نیست مطمئنا برای مدتی تعداد ترجمه هامون خیلی کمه که به امید خدا ظرف چند ماهه آینده به روال عادی سایت های دیگه بر می گرده.
ویرایش توسط hamedy20 : November 13th, 2015 در ساعت 10:26
-