فقط remote
![]()
فقط remote
![]()
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
بنده روزنامه رسمی + امضای شرکت رو بردم جهت درخواست سرویس. برای همین دادم در اومد , دیروز زنگ زدم گفتم کار بنده به اینترنت وابسته هست و جواب دادند روز شنبه درست میشه.
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
نه تو igoogle كه login كني آخرين ايميل هاتو مياره...
https كلا براي من بسته نيست جيميل رو ميشه با basic html آورد بالا (چون فقط با سرعت خيلي پايين جواب ميده)
سيستم راش رو دوباره باز تغيير دادم ! يعني نسخه 3 رو كه قرار بود بيرون بدم نظرم عوض شد و مي تونم بگم حتي يك نسخه جديدتر از 3 ميشه اسمش رو گذاشت !چون واقعا تغييرات عمده اي داشته ، تقريبا جز نمايش اخبار بقيه قابليت هاي سيستم مثل پنل كاربري ، شمارنده و ... به صورت ماژول ماژول و قابل نصب و حذف و غير فعال شدن هستند ؛ بر خلاف نسخه قبل كه براي هر تغيير بايد فايل ها تغيير مي كرد اين نسخه با ماژولار بودنش خيلي كمك كرده...
خلاصه با توجه به اين تغييرات و عوض شدن قالب مديريت طول كشيده تا منتشر بشه ولي انشالله مرزش رو آخر ما رمضون گذاشتم...
منتشر بشه حتما با همكاري شما و ساير دوستان تيم هاي ترجمه و مديريت به ساير زبون ها رو هم مي سازيم و توي سايت هاي جهاني ميذاريم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)