با سلام به همه اعضای خوب سایت.
راستش من میخواستم از شرکت رسانه گستر داتیس یا همون irpowerweb به آدرس www.irpowerweb سرور مجازی بگیرم.
به نظرتون چطور شرکتی هست؟
کیفیتش؟
پشتیبانیش؟
اگه اطلاعاتی دربارش دارین لطفا بگین.
ممنون
با سلام به همه اعضای خوب سایت.
راستش من میخواستم از شرکت رسانه گستر داتیس یا همون irpowerweb به آدرس www.irpowerweb سرور مجازی بگیرم.
به نظرتون چطور شرکتی هست؟
کیفیتش؟
پشتیبانیش؟
اگه اطلاعاتی دربارش دارین لطفا بگین.
ممنون
سلام
شرکت معتبری هست.
در یک ضمینه دیگه ازشون سرویس دارم خیلی عالی هست.
با تشکر
به نظر سرویس دهنده معتبری هستند
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
ممنون از پاسخاتون.
به نظر خودمم سرویس دهنده معتبری باید باشه اما متاسفانه هیچ اطلاعاتی درباره دیتاسنتر و همینطور مشخصات سخت افزاری سرورشون تو سایت نذاشتن.
و اینکه پلتفرم مجازی سازشون هم openvz هست!
آخه با این صحبتهایی که تو این سایت درباره openvz شده دیگه تو ذوق میزنه...
کرنل که نداره.
امکان oversell هم که داره.
منابعش هم که اختصاصی نیست.
اما بازم نمیدونم چرا بیشتر شرکتای معتبر و قدیمی ایرانی از openvz استفاده میکنن!
دوست عزیز قیمت و کیفیت دو چیز جدا نشدنی است ، در همه جا و به خصوص ایران سعی بر این است که قیمت به حداقل برسد و سرویس نیز در حد مطلوب ارائه شود .اما بازم نمیدونم چرا بیشتر شرکتای معتبر و قدیمی ایرانی از openvz استفاده میکنن!
انتخاب OpenVz بیشتر جنبه مادی دارد و این را نمی شود انکار کرد که شاید اگر OpenVz نبود نمی توانستند با این هزینه ها سرویس ارائه کنند .
موفق باشید .
برادر من آمدید وسط wht دارید سوال میپرسید چطور سرویس دهنده ای هستند؟ واقعا فکر میکنید کسی جرعت میکنه از کسی وسط تالار بد بگه یا کسی رو تخریب کنه؟ بهترین راه اینه از مشتریهاشون بپرسید راجب سرویسش آن هم خصوصی..
آشرمنده اما به مشتریاشون نمیتونم دسترسی پیدا کنم گفتم از بچه های سایت شاید کسایی باشن باهاشون کار کرده باشن نظرشون رو بگن که لطف کردن و گفتن.
اما بعضی جاهای دیگه با مجازی سازهای منابع اختصاصی مثل hyperv هم در همین حدود قیمت اینجا دارن سرویس میدن.
اگه امکانش هست دوستایی که اطلاعات دارن یکم درباره openvz اطلاعات بدن که کاربرا بدونن آیا واقعا پلتفرم مشکل سازی هست یا نه؟
ممنون میشم.
VPS لینوکس (OpenVZ) نوشته تو سایتشوم دوست من
پلتفرم سرور مجازی لینوکس: OpenVZ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)