امید اقا درست میگن نسخه دسکتاپ نصب کنین واسه سیستمتون .
البته بازدهی خوب هرجایی متفاوته اگر رم خیلی پایینه ویندوز 2003 نصب کنین بهترم هستش ...
امید اقا درست میگن نسخه دسکتاپ نصب کنین واسه سیستمتون .
البته بازدهی خوب هرجایی متفاوته اگر رم خیلی پایینه ویندوز 2003 نصب کنین بهترم هستش ...
با سلام
باید با توجه به کاری که قصد دارید انجام دهید نسخه ی لینوکس را انتخاب کنید . مثلا اگر قرار است از ان برای سرور استفاده کنید بهتر است از نسخه ی های centos , debian استفاده کنید . اگر قرار است از لینوکس برای موارد امنیتی و oentest استفاده کنید بهترین گزینه kali خواهد بود.
ایران هاست معتبرترین ارائه دهنده سرویس میزبانی،ثبت دامنه،سرورهای اختصاصی و تولید نرم افزار در ایران
فیس بوک ایران هاست
شما 100 درصد مطمئن باشید که لینوکس بازدهی بهتری داره به شرطی که کیفیت سرور هم اوکی باشه
ولی بنده هم پینهاد میکنم به صورت ترمینال کار کنید اولش شاید سخت باشی ولی کم کم عادت میکنید و تجربه کسب میکنید
اینو مطمئن باشید تا زمانی که کار نکنید ترس از ترمینال هست و فکر میکنید چقدر سخت است اگر علاقه داشته باشید هر سختی براتون تبدیل به لذت مشه که میگذرونیدش
سنتوس 6.5 رو پیشنهاد میکنم استفاده کنید
لینوکس فوق العاده ست به شرطی که رو سرور اصلی با آزمون خطا پیش نرید و از قبل بلد باشید.
تو ورژن ها هم لینوکس 6.7 بهتره به نظرم من 7 رو نصب کردم با مشکل مواجه شدم دوباره برگشتم رو 6.7
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)