-
October 25th, 2015, 16:01
عضو انجمن
فروش ویژه سرور مجازی از او وی اچ + هتزنر به هماهر فایروال سخت افزاری
بسم الله و بالله
باسلام , عرض ادب و احترام خدمت تمامی کاربران محترم وب هاستینگ تالک
ابتدا توضیحی درباره خودم میدم:
علی اسلام نژاد هستم.با شرکت ایده پردازان طوبی به مدت 4 سال کارکردم که خیلی از دوستان همین انجمن بنده رو میشناسن اما خوب به دلایلی که بین خودمون اتفاق افتاد مجبور به ترک شرکت شدم.دو ماهی میشه که ازشون جدا شدم و توی این مدت شنیدم خیلی سایتشون پس رفت داشته و... .برای همین تصمیم گرفتم سایت فروش سرور جدیدی راه بندازم و به دوستانی که به دنبال سرور های باکیفیت هستند سرویس دهی بکنم
دلیل تخفیف روی سرور ها:
از اونجایی که اون شرکت 40 درصد به خاطر خروج بنده و همکارانم افت داشته تصمیم به جبران گرفتم
از بحث تاپیک جدا نشیم!
توضیحاتی درباره سرور ها:
- استفاده از فایروال سخت افزاری
- ترافیک نامحدود بر روی تمامی پلن ها
- ارائه منابع کاملا اختصاصی
- دسترسی کامل برای روشن - خاموش و... سرور
- استفاده از دیتاسنتر های قدرتمند او وی اچ و هتزنر
- استفاده از سرور هایی با 128 و 64 و 32 گیگابایت رم
سرور از دیتاسنتر های :
آلمان: HEZNER
فرانسه: OVH
آمریکا: اتمام موجودی...!
S1 - Cpu : 2core
Hard Disk Space : 50 GB
Guarantee Ram : 1GB
Bandwidth : unlimited
Network Port : 1 Gbps
Dedicated IP : 1
Reboot Panel : Yes
فعلا سرور از دیتاسنتر او وی اچ و هتزنر تنها موجود میباشد.لطفا دیتاسنتر مد نظر را در قسمت توضیحات در حین سفارش ذکر کنید
price:12000
S2 - Cpu : 3core
Hard Disk Space : 60 GB
Guarantee Ram : 2GB
فعلا سرور از دیتاسنتر او وی اچ و هتزنر تنها موجود میباشد.لطفا دیتاسنتر مد نظر را در قسمت توضیحات در حین سفارش ذکر کنید
price:13500
S3 - Cpu : 4core
Hard Disk Space : 80 GB
Guarantee Ram : 3GB
price:18000
S4 - Cpu : 4core
Hard Disk Space : 128 GB
Guarantee Ram : 4 GB
Bandwidth : Unlimited
price:21750
آفر 18 تومان برای این سرویس به پایان رسیده است و با قیمت دائمی 21750 تومان قابل سفارش میباشد
...:
- هر 100 گیگ هارد اضافه 9500 تومان
- هر آی پی 5700 تومان
- پیش از هرکاری خواندن قوانین ضرورت دارد
- قیمت ها دائمی میباشد
-
کارمند بخش فروش از طریق ارسال پیام در واتساپ - تلگرام در دسترس است با شماره تلفن زیر:
09130016473
توجه : در جهت ارائه سریعتر و بهتر پاسخگویی به شما دوستان پیشنهاد میشود از راه ارتباطی تلفنی استفاده نمایید
http://www.DARYAKAR.com
بروزباشید
تصویر سرور:
فایل پیوست 28562
فایل پیوست 28563
بابت کمبود عکس سرور متاسفم.فعلا در همین اندازه توان گذاشتن تصویر از سرور رو داشتم!(به دلیل محدودیت های گروه!)
ویرایش توسط w.h.t : December 9th, 2015 در ساعت 15:26
دلیل: شروع دوباره فروش با افزایش منابع
-
تعداد تشکر ها ازw.h.t به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2015 16:01
# ADS
-
November 6th, 2015, 10:38
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ovh | رم 4 گیگ تنها 18000 تومان

نوشته اصلی توسط
yaghi
سلام پلن s4 سفارش داده شد.
سلام.دوست عزیز سفارش شما دیشب تحویل داده شد بروزباشید
-
-
November 6th, 2015, 19:39
با سلام
آیا شما کانفیگ هم میکنید؟
-
تعداد تشکر ها از sina13 به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2015, 23:58
امکانش هست که در پلن ها مثلا هارد رو کم کنید بجاش سی پی یو بدین ؟
-
تعداد تشکر ها از Alirezayb به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2015, 20:09

نوشته اصلی توسط
hostfire
با سلام
ایشون از انسان های شریف وبا درک این انجمن هستند و از دوستان قدیمی بنده
چندین با باهم کار کردیم
وجدان کاری و درک بالای ایشون تحسین بر انگیزه

نوشته اصلی توسط
yaghi
سلام
پلن s4 سفارش داده شد.
رو حساب حرف شما از ایشون سرور گرفتم اونم 2 تا ! البته تو خرید دومی فریب خوردم
چند تا مشکل از همون اول با ایشون پش اومد من سرورُ طرف های 6 بعد از ظهر سفارش دادم ولی تقریبا ساعت 2 شب بود که تحویل دادن ! چون خواب بودم بررسی و کار با سرور افتاد برای روز بعد !
سرور از لحاظ سرعت پورت مشکل خاصی نداره و سرعتش خوبه ولی به شدت هارد و رم بی کیفیتیِ داره مثلا 4 گیگ رم داره ولی اندازه 1 گیگ هم نیست احتمالا فقط نشون میده که 4 گیگ ! من تو سرور قبلیم فایل های بالای 15 گیگ رو تقریبا 10 دقیقه ای Split میکردم ولی با این سرور بیشتر از 1 ساعت طول می کشه !
چون سرور رم کم می اورد سفارش 4 گیگ رمِ دیگه رو دادم که گفتن همون 18 تومن میشه و باید یه سرور دیگه بخرید ما منابع رو با هم ادغام میکنیم که منم گفتم باشه بعد از خرید سرور دوم با کلی پیچوندن حدود 10 ساعت بعد فقط رم شد 8 گیگ و خبری از CPU و هارد اضافه نبود البته 4 گیگ رم اضافه هم تغییری تو سرور ایجاد نکرد!
همینجوری داشتم استفاده میکردم که سرور خاموش شد به ایشون صبح ساعت 5 و نیم اطلاع دادم رفتم بیرون برگشتم میگن شما از منابعتون استفاده کردین O.o و هنوز روشن نکردن در صورتی که مصرف من از این سرور یک پنجم سرور قبلیم هم نیست اصلا من این سرورُ برای مصرف زیاد نگرفته بودم.
هیچ جا گفته نشده که با مصرف زیاد سرور خاموش میشه ! به هرحال از این مشکلات زیاد پیش اومده برای من و هیچ نتیجه ای هم نگرفتم بعدش ولی لازم دونستم بگم که بعدا کسی دچار مشکل نشه !
-
تعداد تشکر ها ازyaghi به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2015, 20:27
سرور من هم 2 روزه آفلاینه و جواب نمیدن :|
-
تعداد تشکر ها از foumanco به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2015, 15:42
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از amintab2001 به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2015, 19:57
عضو انجمن
پیش از پاسخ به دوستان دلیل پاسخ ندادن به تیکت ها و معلق موندن سفارش هارو توضیح بدم خدمت دوستان
دوستان عزیز متاسفانه مشکلاتی برای اینترنت ما به وجود اومده بود که از آسیاتک میومدیم روی مخابرات روی مخابرات روی شاتل و کلا درگیر نت بودیم که بالاخره امروز مخابرات نت مارو وصل کرد.باور کنید ما از شما بیشتر نگران سرور هستیم.تمامی سفارشات و تیکت ها امشب پاسخ داده خواهد شد

نوشته اصلی توسط
sina13
با سلام
آیا شما کانفیگ هم میکنید؟
سلام.بله دوست عزیز کانفیگ مد نظر رو تیکت کنید

نوشته اصلی توسط
Alirezayb
امکانش هست که در پلن ها مثلا هارد رو کم کنید بجاش سی پی یو بدین ؟
خیر متاسفم

نوشته اصلی توسط
yaghi
رو حساب حرف شما از ایشون سرور گرفتم اونم 2 تا ! البته تو خرید دومی فریب خوردم
چند تا مشکل از همون اول با ایشون پش اومد من سرورُ طرف های 6 بعد از ظهر سفارش دادم ولی تقریبا ساعت 2 شب بود که تحویل دادن ! چون خواب بودم بررسی و کار با سرور افتاد برای روز بعد !
سرور از لحاظ سرعت پورت مشکل خاصی نداره و سرعتش خوبه ولی به شدت هارد و رم بی کیفیتیِ داره مثلا 4 گیگ رم داره ولی اندازه 1 گیگ هم نیست احتمالا فقط نشون میده که 4 گیگ ! من تو سرور قبلیم فایل های بالای 15 گیگ رو تقریبا 10 دقیقه ای Split میکردم ولی با این سرور بیشتر از 1 ساعت طول می کشه !
چون سرور رم کم می اورد سفارش 4 گیگ رمِ دیگه رو دادم که گفتن همون 18 تومن میشه و باید یه سرور دیگه بخرید ما منابع رو با هم ادغام میکنیم که منم گفتم باشه بعد از خرید سرور دوم با کلی پیچوندن حدود 10 ساعت بعد فقط رم شد 8 گیگ و خبری از CPU و هارد اضافه نبود البته 4 گیگ رم اضافه هم تغییری تو سرور ایجاد نکرد!
همینجوری داشتم استفاده میکردم که سرور خاموش شد به ایشون صبح ساعت 5 و نیم اطلاع دادم رفتم بیرون برگشتم میگن شما از منابعتون استفاده کردین O.o و هنوز روشن نکردن در صورتی که مصرف من از این سرور یک پنجم سرور قبلیم هم نیست اصلا من این سرورُ برای مصرف زیاد نگرفته بودم.
هیچ جا گفته نشده که با مصرف زیاد سرور خاموش میشه ! به هرحال از این مشکلات زیاد پیش اومده برای من و هیچ نتیجه ای هم نگرفتم بعدش ولی لازم دونستم بگم که بعدا کسی دچار مشکل نشه !
دوست عزیز متاسفانه مصرف شما بسیار سنگین بود و هست که باعث شد سرور ما خودکار عمل بکنه و سرور شما رو خاموش و روشن بکنه و... .حدث زده میشه مشکل از کانفیگ شما باشه.امشب بررسی میشه هم کانفیگ و ... .اگه مشکل از کانفیگ نبود مصرفتون رو باید پایین بیارید چون طبق لوگ های سرور ما بعد از اینکه سرور شما افزایش منابع داده شد زیر نیم ساعت فری رم شما صفر شد!
در کل بررسی میشه

نوشته اصلی توسط
foumanco
سرور من هم 2 روزه آفلاینه و جواب نمیدن :|
بررسی میشه

نوشته اصلی توسط
amintab2001
انشالله به زودی تحویل داده میشه تعداد سفارشات بالاست و همچنین 11 تا سفارش دولتی داشتیم که قرار بود همون روز تحویل داده بشه اما بر اثر نت ما همچنان درگیر سفارشاتیم
از همه کاربران معذرت میخوام
بروزباشید
-
تعداد تشکر ها از w.h.t به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2015, 20:12
عضو جدید
متشکر از پاسخ و منتظر تحویل هستیم همکار و دوست گرامی
-
تعداد تشکر ها از amintab2001 به دلیل پست مفید
-