سلام دوستان
من میخواستم "Import ایمیل ها از Gmail به Email در هاست با کنترل پنل CPanel ".
مثلا : همه ایمیل هایemail@gmail.com از هم اکنون به ایمیلی مانند email@domail.com بیاد.
امکانش هست ؟ به چه نحو.
پیشاپیش متشکرم.
سلام دوستان
من میخواستم "Import ایمیل ها از Gmail به Email در هاست با کنترل پنل CPanel ".
مثلا : همه ایمیل هایemail@gmail.com از هم اکنون به ایمیلی مانند email@domail.com بیاد.
امکانش هست ؟ به چه نحو.
پیشاپیش متشکرم.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
ایمپرت که نمیشه کرد فکر کنم
اما شما میتونید وارد تنضیمات gmail بشید و همه ی ایمیل ها رو به ایمیل جدیدتون فروارد کنید
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
برای امروز لازمش داشتم . نمیتونم وارد Gmail بشم.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
از igoogle هم وارد نشد ؟
نه hello جان. البته اگه منظورتون این هست که iGoogle رو بزنم سپس رو Gmail کلیک کنم خیر وارد نشد. اما برای چک کردن ایمیل ها میگذارم برای load بعد یک ساعت دیگه میام میبینم load شده. منتظر یک email از طرف بیل گیتس . هستم دی:
این تصویر فکر میکنم گویا همه چیز هست :
![]()
راستی hello چرا نمیای این سیستم راش رو رو SourceForge قرار بدیم
ترجمه با من RTL با خودت. یک پرچم سه رنگ رو هم برا لوگو در نظر بگیر.
اتفاقا سرویسم اداری 256 نا محدود هست.
اول که حتما باید مدارک رو تحویل بدید، فقط به نام اداری بزنن فایده نداره، دوما اون قسمت قرمز از آبیه مهمتره!به جای اینکه برید توی جیمیل لاگین کنید، اول برید توی خود آی گوگل لاگین کنید، بعد رو جیمیل کلیک کنید، آتو لود میشه...
یا اینکه اگر میخواید چنین مشکلی پیش نیاد با سرویس پرووایدر صحبت کنید، مدارک یک شرکت تحویل بدید، سرویستون رو اداری کنید، دیگه قطع نمیشه
با روش اول نشد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)