سلام
دوستان عزیز چندتا سایت وردپرسی داریم که قصد داریم رباتی تهیه کنیم که هر روز چندتا مطلب بزاره رو سایت با امکانات کامل
ممنون میشم افر بدید
همچنین خواهش میکنم قیمت نجومی ندید چون اسپم بیش نیست
سلام
دوستان عزیز چندتا سایت وردپرسی داریم که قصد داریم رباتی تهیه کنیم که هر روز چندتا مطلب بزاره رو سایت با امکانات کامل
ممنون میشم افر بدید
همچنین خواهش میکنم قیمت نجومی ندید چون اسپم بیش نیست
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
ربات که مطلب بزاره تو سایت ؟ پلاگین های موجود رو بررسی کردید ؟
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
من هم یک هم چین چیزی می خوام یک سری سایت بهش بدم بره از اونها پست ها رو بیاره داخل سایت من اما ن خبرخوان پست کامل.
یکجور فید خوان دیگه ، درسته ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)