نقل قول نوشته اصلی توسط hnikdel نمایش پست ها
فکر کنم به اندازه کافی همه چیز مشخصه.
پس اشتباه از خودتون بوده که این متن رو اینجا نوشتید.

مشکل دوم:
من خواستم سی پنل رو سرور نصب کنم که دیدم به دلیل قطعی های مکرر نصب نمیشه. شما گفتید ما 50 تومان میگیریم نصب میکنیم، بنده پرداخت کردم، و شما گفتید که نصب نمیشه سرور مشکل داره و نهایتا چند روز بعد سرور رو عوض کردید و مشکل حل شد.
من به شما عرض کردم حالا که مشکل از سرور بوده و من پول رو به شما دادم لطفا دست به سرور نزنید یعنی سی پنل نصب نکنید من خودم نصب میکنم و هزینه نصب سی پنل رو برگشت بدید که شما بدون توجه به این حرف بنده سی پنل رو نصب کردید.

جالبه بعد از نصب گفتید که سی پنل و اینا بصورت رایگان نصب شده. بعد من به شما میگم شما که میگی رایگان بوده پس پول نصب رو پس بدید، گفنید نه این که گفتیم رایگان بوده نصب کلود لینوکس بوده نه سی پنل. و بعدش هم که گفتید کلا ما برگشت پول نداریم یعنی پول رو که دادید دیگه برگشت توش نیست.

جوابی که پس از درخواست برگشت هزینه دادید:

چند سوال که دوست دارم جوابش رو بشنوم:
1. چرا بنده گفتم سی پنل نصب کنید شما نصب کردید؟ و چرا این حرف بنده رو از تیکت حذف کردید؟

2. شما نوشتید رایگان نصب و کانفیگ کردیم ،چرا زدید زیرش و میگید که نه این رایگان نبوده و بابت نصب سی پنل بوده و پولی که میدید دیگه برگشت توش نیست؟

3. من حداقل 40 آیپی دیگه از شما میخام روی همین سرور، به شرطی که این 50 تومان رو به حساب کاربریم برگردونید یا از هزینه آیپی ها کم کنید اگر نه که من میخوام سرورم رو به یک نماینده دیگر منتقل کنم ترجیح میدم با نماینده دیگه کار کنم.

ممنون میشم دوستان هم نظرشون رو بفرمایند.
با تشکر

آقای نیکدل
توی تمامی شرکت ها کانفیگ سی پنل همراه با هزینه است
توی سیستم ما نصب سی پنل هم همراه با هزینه است ولی به علت مشکل در سرور بنده براتون کلود لینوکس ، آپاچی ،فایروال و.. رو به صورت رایگان نصب و کانفیگ کردم و این حرف بنده هیچ ربطی به نصب سی پنل نداره! خودتون توانایی تفکیک ندارید!

خودتون هم فرمودید سی پنل نصب بشه ما هم نصب کردیم!
شرکت مبین هاست به هیچکدوم از تیکت ها دست نزده ، این حرفتون در صورت تکرار به عنوان افترا و دروغ بستن به یک شرکت و قصد تخریب شرکت از طریق مراجع قضایی پیگیری می شود