ما اون موقع که یورو 3800 بود میخواستیم از جوان سرور یک سرور بخریم دیدیم یورو را 4700 داره حساب می کنه!!! پشیمون شدیم اصلا کارشون حرف داره
ما اون موقع که یورو 3800 بود میخواستیم از جوان سرور یک سرور بخریم دیدیم یورو را 4700 داره حساب می کنه!!! پشیمون شدیم اصلا کارشون حرف داره
والله من بعد از ماجرای فرانتورک فقط 3 تا سرور واسه خودم گرفتم و چند تا سرور هم واسه دوستان گرفتم و تا حالا حتی یک ابیوز هم نداشتیم
نمیدونم چطور شده که گیر نمیده دیتا سنتر و انگار خودش پورت ها رو مدیریت میکنه
اما نمیدونم بعضی همکاران بازم مشکل دارند با این قضیه ابیوز این دیتا سنتر
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
شما احتمالا قیمت بدون وت رو حساب میکردین که باید با وت حساب کنید(البته واسه اقای مسعودی 99 درصد بدون وت هست احتمالا اما همون با قیمت وت میفروشند معمولا ) که اونجوری در اومده وگرنه فکر نمیکنم اینقدر تفاوت قیمت داشته باشند
از سمت دیگر هیچ وقت قیمت رو ملاک خوب بودن یا بد بودن نکنید بر فرض مثال ایشون گرون میدن یعنی مشکلی دارند و حرفی تو کارشونه؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
برای 1 بار همچین اتفاقی افتاد که اون هم بعد از 1 روز شما جواب تیکت رو دادید که در همون تماس به شما دلیلش رو گفتم.
آقای مسعودی من نمیدونم چرا شما متوجه نمی شید که بعد از مشکل دوم قرار شد رسکیو مد بشه تا بعد از خرید سرور جدید منتقل بشه. بنده 2 بار هم با شما تماس گرفتم فرمودین مشکلی نیست اطلاعات میمونه تا زمانی که سرور جدید رو بگیریم. غیر از این بود؟
ویرایش توسط HAMi : November 17th, 2012 در ساعت 20:22
کسی از این اقا خبر داره ؟؟
http://www.webhostingtalk.ir/f118/77786/#post733114
گیر افتادیم بخدا قسم ...
اطلاعات از آقای مسعودی
شماره تماس : 09358333842.
شماره تماس : 09128660411
آیدی یاهو : itjavani.group
نام تجاری جدید : نوین سرور
نام سایت : www.novinserver.com
قسمتی از چت ایشون :
=======================
ایشون همین امروز از من کلاه برداری کردن تا ساعاتی دیگر تاپیک ایجاد میشه اطلاعات کاملی از ایشون دارم
دوستانی که قصد دارن هنور شکایت کنن پیام خصوصی من داداشم وکیل هست هزینه هم میکنم نیازی به هیچگونه هزینه شما نیست
ویرایش توسط ___.Hrs.___ : November 6th, 2015 در ساعت 12:28
***تر از فرانتورک پیدا نمیشه چند سال پیش پول منو هم خورد
ویرایش توسط refigh : November 6th, 2015 در ساعت 13:59
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)