-
November 5th, 2015, 15:09
عضو انجمن
خرید دامین به طور مستقیم یا از طریق نمایندگی ها؟
سلام دوستان
سایت PublicDomainRegistry برای ثبت دامین بیشتر از طریق نمایندگی ها اقدام می کنه از طرفی قیمت خرید مستقیم دامین از خودش بالاتره از طریق پارتنر هاشون ارزون تر تموم می شه حالا من سوالم اینه اگر ما از طریق نمایندگی ها اقدام کنیم و چند سال بعا اون نمایندگی دیگه فعالیت نکنه ما چطوری می می تونیم دامین را تمدید کنیم؟ (چون نمایندگی هاش اطلاعات دامین را به ما نمی دنو مجبوریم فقط از طریق خودشون اقدام کنیم)
سوال دومم در مورد تاثیر دامین در سئو هست یک سری شرکت های معروف توی فروش دامین هستن آیا این مساله توی سئوی سایت و وردی گوگل تاثیر داره که ما دامین را از کجا تهیه می کنیم؟
-
-
November 5th, 2015 15:09
# ADS
-
November 5th, 2015, 15:19
عضو دائم
پاسخ : خرید دامین به طور مستقیم یا از طریق نمایندگی ها؟
محل تهیه دامین شما هیچ تاثیری روی سئو نداره.
معمولا نمایندگی ها در ایران از resello به شما پنل اصلی دامین را ارائه می کنند و شما از نماینده درخواست پنل اصلی را بکنید.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2015, 18:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
محل تهیه دامین شما هیچ تاثیری روی سئو نداره.
معمولا نمایندگی ها در ایران از resello به شما پنل اصلی دامین را ارائه می کنند و شما از نماینده درخواست پنل اصلی را بکنید.
پس اگر از نظر سئو تفاوتی نمی کنه... ایا سیاست این شرکت ها نسبت به کپی رایت فرق می کنه؟ من می خوام یک سایت فیلم بزنم.. سایت قبلی را ازPublicDomainRegistry گرفتم اونها نسبت به کپی رایت کاملا" بی تفاوتن ولی مثلا" یک سایتی مثل resello اگر شکایت کپی رایت بگره ممکنه دامین را تعلیق کنه؟ سوال بعدیم این که امکانش هست خودم مستقیم از resello دامین بگیرم یا حتما" باید از طریق نمایندگی ها اقدام کنم؟
-
-
November 5th, 2015, 19:16

نوشته اصلی توسط
upnull50
پس اگر از نظر سئو تفاوتی نمی کنه... ایا سیاست این شرکت ها نسبت به کپی رایت فرق می کنه؟ من می خوام یک سایت فیلم بزنم.. سایت قبلی را ازPublicDomainRegistry گرفتم اونها نسبت به کپی رایت کاملا" بی تفاوتن ولی مثلا" یک سایتی مثل resello اگر شکایت کپی رایت بگره ممکنه دامین را تعلیق کنه؟ سوال بعدیم این که امکانش هست خودم مستقیم از resello دامین بگیرم یا حتما" باید از طریق نمایندگی ها اقدام کنم؟
PublicDomainRegistry ایران رو تحریم کرده و اگه بفهمن ایرانی هستید دومین رو ساسپند میکنن. اگر اصرار دارید از این رجیسترار ثبت کنید، هنوز ریسلرهای ایرانی وجود دارن که با روش های مختلف با این رجیسترار کار میکنن.
به نظر من، بهتر هست که از Resello.com مستقیما و یا از یکی از نمایندگان معتبر ریسلو خرید کنید. اگه میخوایید مستقیم خرید کنید بعد از ثبت نام در ریسلو ارسال پاسپورت یا کارت ملی + شارژ 25 دلاری اکانت لازم هست که اگه از نماینده ثبت کنید نیازی به این شارژ اولیه و مدارک نیست.
در رابطه با کپی رایت هم ممکن هست مشکل ساز بشه ولی تجربه نشون داده بعید به نظر میرسه مشکلی پیش بیاد...
-
تعداد تشکر ها از Saati به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2015, 21:20
عضو دائم
کپی رایت معمولا به هاست شما شکایت می کنن و سرور مشکل دار میشه، زیاد به دامین گیر نمیدن
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2015, 22:35
عضو دائم
سلام
از همون ریسلو بدون مشکل ثبت کنید. (حال یا توسط نماینده یا مستقیم)
ثبت کننده دامنه تاثیری بر سئو نداره. اون کیفیت و سرعت و پایداری هاست هست که روی سئو تاثیر داره.
برای کپی رایت معمولا به دیتاسنتری که سرور رو ارائه داده اخطار ارسال میکنن و دیتاسنتر نیز به مدیر سرور انتقال میده جهت بررسی.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها ازkool به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2015, 23:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
upnull50
سلام دوستان
سایت PublicDomainRegistry برای ثبت دامین بیشتر از طریق نمایندگی ها اقدام می کنه از طرفی قیمت خرید مستقیم دامین از خودش بالاتره از طریق پارتنر هاشون ارزون تر تموم می شه حالا من سوالم اینه اگر ما از طریق نمایندگی ها اقدام کنیم و چند سال بعا اون نمایندگی دیگه فعالیت نکنه ما چطوری می می تونیم دامین را تمدید کنیم؟ (چون نمایندگی هاش اطلاعات دامین را به ما نمی دنو مجبوریم فقط از طریق خودشون اقدام کنیم)
سوال دومم در مورد تاثیر دامین در سئو هست یک سری شرکت های معروف توی فروش دامین هستن آیا این مساله توی سئوی سایت و وردی گوگل تاثیر داره که ما دامین را از کجا تهیه می کنیم؟
با سلام و عرض ادب
از Resello ثبت کنید و پیشنهاد میکنم از نمایندگان بدون دردسر و سریع ثبت کنید بعدا اگر خواستیم دامنه را رایگان به پنل خودتون منتقل کنید.
به این صورت بدون دردسر ، راحت و ارزان تر خواهد بود.
به عنوان مثال ما پسوند دات کام را برای مشتریان خودمان 15 تومن سالانه و 19 هزا تومان برای افراد عادی ثبت میکنیم که خب این قیمت خیلی پایین تر از ریسلو هست و مالک دامنه هم خودتان خواهید بود به هر جا هم خواستید منتقل میکنید.
برای سئو هم خدمتتون عرض کنم اگر برای گوگل مدنظرتون هست دامنه تاثیری ندارد اما برای موتورهای جستجوگری مثل Bing دامنه شما هر چقدر گران تر باشه دارای ارزش و رتبه بیشتری است !!!
البته در ایران کسی کاری به بینگ نداره پس مهم نیست و در مورد اینکه از کجا تهیه میکنید که اصلا ربطی نداره !
برای شکایت و ... هم هیچ مشکلی نیست شکایت به دیتاسنتر سرور و یا هاست شما ارسال می شود اگر فکر میکنید ممکن هست شاکی داشته باشید از سرور و هاست های هلند استفاده کنید دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد طرف خودشم بکشه هی شکایت بزنه کسی بهش اهمیت نمیده چون وارز هست و قوانین کپی رایت و ... ندارند.
-
تعداد تشکر ها ازpardazit.net به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2015, 23:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
upnull50
برای دامین هم یه سری قانون ها هست که میتونند ببندند دامین رو
-
تعداد تشکر ها ازiwpanel به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2015, 08:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iwpanel
برای دامین هم یه سری قانون ها هست که میتونند ببندند دامین رو
مثلا" چه قوانینی؟ منظور شما ترویج خشونت و تروریسم و این چیزهاست یا برای شکایت کپی رایت هم ممکنه دامین را ببندن؟مورد واقعیش اتفاق افتاده؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Saati
PublicDomainRegistry ایران رو تحریم کرده و اگه بفهمن ایرانی هستید دومین رو ساسپند میکنن. اگر اصرار دارید از این رجیسترار ثبت کنید، هنوز ریسلرهای ایرانی وجود دارن که با روش های مختلف با این رجیسترار کار میکنن.
به نظر من، بهتر هست که از Resello.com مستقیما و یا از یکی از نمایندگان معتبر ریسلو خرید کنید. اگه میخوایید مستقیم خرید کنید بعد از ثبت نام در ریسلو ارسال پاسپورت یا کارت ملی + شارژ 25 دلاری اکانت لازم هست که اگه از نماینده ثبت کنید نیازی به این شارژ اولیه و مدارک نیست.
در رابطه با کپی رایت هم ممکن هست مشکل ساز بشه ولی تجربه نشون داده بعید به نظر میرسه مشکلی پیش بیاد...
اگرPublicDomainRegistry ایران ر تحریم کرده حالا به فرض اون نماینداه ای که من ازش خرید کردم فعالیتشو متوقف کنه من دیگه نمی تونم دامین را تمدید کنم؟یا این که امکانش هست که خودPublicDomainRegistry دامین را منتقل کنه به یک نماینده دیگه؟ چون من که با پاسپورت ایرانیم نمی تونم دامین را مستقیم تمدید کنم
-
-
November 6th, 2015, 09:55
البته سایت های دیگه ای هم هستش که میتونی راحت ثبت نام کنی خودت مثل INTERNET.BS من خیلی از دامنه هام اینجا ثبته برای دامنه های کام نت هوایز رو میتونی ببندی که کسی نبینه
در این شهر بارانی قدم میزنم به یاد روزگاران قدیم که چه خوش بودیم ....
به زودی می آید روزهای خوش
-
تعداد تشکر ها از sami-00 به دلیل پست مفید