تمام حرف ها تون واقعا خوب بود، ولی این یکی برام خیلی جالب بود و دقیقا نکته ای بود که من رو به جوابم خیلی نزدیک کرد؛ هرچند الان که این قضیه رو متوجه شدم، سوالات جدیدی با دانش جدید برام بوجود اومده.یوزر نیم هاست مثل ایمیل نیست که جهانی باشه فقط توی همون سرور همون شرکت است.
الان فرض کنیم دو تا کاربر با دو تا دامنه ای که در پست اول گفتم، از یه شرکت یکسان، هاست اشتراکی مثلا یک گیگابایتی بخرن مثلا روی سرور آلمان. هم چنین دو کاربر دیگه در دو نقطه ی دیگه ی جهان هم بیان با همون نام دامنه ی پست اول با مثلا us و eu بین هاست اشتراکی یک گیگابایتی سرور آلمان بخرن.
خب در مورد دو کاربر اول فرض میکنیم ایرانی باشند و خب در نتیجه دو نام کاربری مختلف میگیرند و احتمالا حق تقدم و تاخر هم در اعطای نام کاربری رعایت میشه. یکی بشه langlearner و اون یکی هم langlear.
اما در مورد دو کاربر بعدی که در دو نقطه ی مختلف جهان، مثل آمریکا و قاره ی اروپا، هستند چطور؟
خب اگه شرکت های هاست موجود در آمریکا و اروپا هم بیان از روی یه سرور، یه یوزرنیم همسان به دو کاربر بدن، باز هم مشکلی پیش نمیاد؟
هم چنین وقتی که هاست میخریم، هاستینگ یه آی پی میده که میگه تا زمان ست شدن دی ان اس و فعال شدن اکانت روی دامین شما، میتونید از آی پی برای ورود به پنل استفاده کنید.
حتی اگه در این مورد هم سه تا یوزر langlearner وجود داشته باشه، باز هم تداخلی در ورود به سرور های آلمان پیش نمیاد؟
این سوال یهویی تو ذهنم اومد چون گفتم خب هاستینگ میاد از یه شرکت دیگه هاست میگیره.