بنده در چت های انلاینی که در پشتیبانی ها موجود هست حرف زدم و با تماس تلفنی که گرفتم با این دوستان
بنده در چت های انلاینی که در پشتیبانی ها موجود هست حرف زدم و با تماس تلفنی که گرفتم با این دوستان
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
تیکت ها را پیوست کردم
ایشون زدن زیر برگشت وجه و این که جواب میده مجازی ساز اندروید روی 2 گیگ خدمت شما این موارد
رمز هم میدادم میگفتم رم کم میاری سه کردن بازم نشد بازم میگفتم رم کم میاری من روی چهاری که اونا هم میگفتن تست کردم ولی این برنامه سی پیو زیادی میخواد این دوستان وعده الکی دادن
نتیجه گیری بنده
1. برخورد سرویس دهنده اصلا مناسب نبوده
2. مشکل شما به احتمال زیاد از هارد سرور بوده
چون کاهش سرعت به دلیل مصرف رم پس از طی شدن زمان + میزانه جا به جایی اطلاعات در حافظه رم شما خواهد بود
این گزارش شما و طرز بیان شما از مشکلات بیشتر داره مشکل هارد ونشان میده
- - - Updated - - -
Taskmanager بررسی بفرمایید ویا مایل بودید و مشخصات و برای بنده ارسال بفرمایید تا منابع سرور بررسی شود
شاد باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
شما باید قبل از خرید از هر سویس دهنده ای با کمی سرچ در گوگل تحقیق میکردید
ایشان شاکی دارند در انحمن و در هیچ تاپیکی شرکت نمی کنند فقط افر میدهند :|
ضمن سپاس از اعتماد شما
گزارش بررسی بنده به شرح زیر می باشد
سرویس در وضعیت نرمالی به سر می برد
هیچ مشکلی از بابت سخت افزار و منابع شما در سرور مجازی وجود ندارد
رم به میزان قابل توجهی آزاد می باشد
دلیل افت کیفیت و افت سرعت سرویس شما کمبود توان پردازنده اختصاص داده شده به سرور شما می باشد
عکس مربوط نیز ضمیمه شد
شما نیاز به پردازنده ای حدود 2 برابر از وضعیت فعلی دارید
عکس را با دقت مشاهده بفرمایید
Graph.PNG
1. این سرور برای کار شما قوی نیست
2. سرویس به توجه به پلن و هزینه استاتدارد می باشد
فرمایشی بود بنده در خدمتم
بنده هم گفتم مشکل بنده همینه این دوستان دارن دروغ میگن دقیقا میگن شخص دیگری داره با همین منابع استفاده میکنه و بنده دروغ میگم که نمیشه
- - - Updated - - -
در تیکت هم پیسوت کردم که میگن باید به رم چهار برید بنده اول کار سوال کردم چون کار نکرده بودم با این نرم افزار این دوستان که کار کردن باید همون اول کار میگفتن فلانی این پلن نه این پلن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)