ببیند بنده اصلا با این bluestacks برنامه کار نکرده بودم با پشتیبانی فنی حرف زدم در چت گفتن رم 2 جواب میده و مشکلی نداره ما نصب کردیم کندی شدیدی داشت که گفتیم به درد ما نمیخورده هزینه برگشت بزنید گفتن یه گیگ اضافه کردیم براتون تست کنید ولی بازم مشکل را داشت بنده اول کار طی کردم با این دوستان ولی الان این حالت شد
در ضمن بنده اول کار هم گفتم تا حالا کار نکردم ولی به سخن ایشون کاربرای دیگه از این سرور برای همین قصد bluestacks استفاده کردن باید اول کار میگفتن فلانی این رم نمیکشه
حالا نمونه دیگه
پشتوار سرور ما سرور تست گرفتیم با رم چهار اونم چون سی پیو بیشتری میخواست نشد پس این مشکل من نیست
چرا همیشه کاربر مقصر هست خیلی راحت میتونستن بگن این رم نمیشه نه وقتی کار از کار گذشت بگن فلان رم میخواد که اونم وقتی رفتیم دنبالش جواب نداد
در تیکت هم بهشون گفتم تاپیک خواهم زد که دوستان دیگه این مشکل را دچار نشن و وقتی اسم این دوستان را جستجو میکنن متوجه بشن چه میکنن که مثب بنده نشن
مورد بعدی بنده نگفتم رم 3 بدید خودشون دادن تقصیر بنده هست بنده پلن اول ایشون که مبلغ 18 بود را خریدم با رم 2 نه سه دوستان میخوان به هر قیمتی هزینه برگشت نزنن این کارها را میکنن
در مورد این سخن رامین عزیز
من طی کردم نشد هزینه برگشت داده بشهبرگشت هزینه نیز کاملا بستگی به قوانین فروشنده دارد
وگرنه قوانین این دوستان که مطالعه کردم هزینه برگشت نمیزنن به کارت بلکه میریزن به ناحیه کاربری :دی برا همین طی کردم باهاشون
- - - Updated - - -
نمونه های دیگر
http://firstcat.ir/%D8%AA%D8%AC%D8%B...-berbidvps-ir/
- - - Updated - - -
نکنه . نگفتم کلاهبردا فقط پول رفت دیگه برنمیگرده