نوشته اصلی توسط
navid2zp
سلام
ببینید سایت های دانلود فیلم به روش سنتی دیگه جوابگو نیست چون مشکلات زیادی وجود داره و به همین دلیل تنها سایت های اندکی میتونن فعالیت خوب داشته باشند که خود از قبل این سایت ها وجود داشتند و به حدی بزرگ هستند که پایین کشیدنشون بسیار دشوار هست.
حتی سرور های ایران، درگاه های مستقیم، آرشیو بسیار بالا و ... در اختیار دارند که واقعا دشوار هست.
به نوعی صاحب سبک ها در این زمینه هستند.
یک مورد دیگه هم سرمایه ای هست که در اختیار دارید. حجم اطلاعات به قدری زیاد شده که بعد از مدتی نیاز به سرور های پر هزینه مثال سرور های 24 ترابایت و حتی 60 ترابایت هتزنر (به عنوان مثال) دارید.
خود بنده بیش از 5 سال در زمینه سایت های دانلود چه فیلم و چه سایر موضوعات فعالیت کردم و متوجه این قضیه شدم که فعالیت در این زمینه نیاز بشه سرمایه داره و اگر بخواد به روش سنتی پیاده سازی بشه مشکلات زیادی خواهد داشت.
خود بنده در این مدت روی ایده ای برای حل این مشکل و تغییر شیوه کار این مسئله کار کردم که در حال حاظر هم در حال پیاده سازی هستم. (البته هنوز تمامی نیروی کار تکمیل نشده که استارت جدی ای زده بشه)
ولی در کل اگر به دنبال سایت فیلم اون هم به روش های سنتی و موجود هستید باید این نکات رو یادتون باشه:
1 - *****ینگ مشکل ساز اصلی شما خواهد بود.
2 - با بزرگ شدن سایت درگیری های قانونی خواهید داشت.
3 - نباید به دنبال پیشرفت آنچنانی و درامد رو به افزایش باشید چون ممکن نیست و از جوانب مختلف محدود شدید.
4 - هر روز نگرانی با شما خواهد بود.
5 - هر روز نیاز به افزایش منابع خودتون هستید در صورتی که هزینه دریافتی و کاربراتون به اون نسبت افزایش پیدا نمی کنه بلکه حتی با کوچکترین مشکلی کاهش هم پیدا می کنه.
و ...