درود
دوستان به یک شرکت معتبر برای انتخاب میزبای سایت نیاز دارم ، هدق سایت گوگل است لذا سرعت لود و آپتایم ، پینگ و امنیت حائز امنیت است ، ( نیاز به آی پی اختصاصی داریم )
نظر شما در مورد شرکت Bertina چیه ؟
درود
دوستان به یک شرکت معتبر برای انتخاب میزبای سایت نیاز دارم ، هدق سایت گوگل است لذا سرعت لود و آپتایم ، پینگ و امنیت حائز امنیت است ، ( نیاز به آی پی اختصاصی داریم )
نظر شما در مورد شرکت Bertina چیه ؟
با سلام
پیشنهاد بنده راه اندازی یک سرور اختصاصی در موقعیت اروپا هست
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
اگر هدفتون گوگل هست لطفا سمت هاست های ایران نرید !
این رو واقعا تجربه کردیم که خدمتتون عرض میکنم همان طور که دوست خوبمون گفتن سرور های اروپایی از هر نظر مناسب هستند (سرعت ، پینگ مناسب به ایران ، ایندکس گوگل و ... )
شرکت ****** هم تایید می شوند اما از لحاظ سرویس ها اطلاعی ندارم.
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
شرکت گسترش ارتباطات زیر ساخت فعالیت خود را از سال 89 با عنوان میهن وب هاست آغاز نمود که در مدت فعالیت خود توانست با اتکا به رضایت مشترکانش بیش از 11000 سایت را میزبانی کند ، میهن وب هاست با استفاده از جدیدترین متدهای میزبانی و استفاده از برترین سخت افزارهای موجود و استفاده از وب سرور بسیار قدرتمند لایت اسپید وضعیت لود سایت و آپتایم سایتهای میزبانی شده را بهبود میبخشد.
میهن وب هاست در مدت اندک و با حمایت کاربرانش توانست به جمع هاستینگ های برتر ایران در آمار جهانی بپیوندد.
کلیه مشتریان میهن وب هاست دارای مالکیت 100 درصد دامینهایشان هستند و در هر زمان امکان تغییر دی ان اس و یا انتقال دامین از طریق پنل اصلی میهن وب هاست امکان پذیر است.
www.mihanwehost.com
باسلام و احترام در خدمتم
3 روز تست کنید بعد خریداری کنید با کیفیت عالی
سایت ما : www.ict-pars.ir
شماره تماس : 09330809684 - 09135472692
موفق و پیروز باشید
سلام
بنظرم طلاهاست خیلی خوبه
www.talahost.com
ایشون افر نخواستند که دارید افر میدید خواستند تایید کنید یا پیشنهاد بدید نت افراز هم خوبه
شرکت ****** شرکت خوبی هست تایید میشه سایت های دیگه هم وجود دارد ولی سرور اختصاصی بهتر هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)