-
October 17th, 2015, 17:11
عضو انجمن
Vps پرسرعت هلند از 20 هزار تومان|تحویل آنی|مجازی ساز kvm| تست رایگان|5سال سابقه
با سلام و خسته نباشید
باز هم در خدمت شما هستیم بعد از چند ماه که افر جدیدی تقدیم شما مشترکین عزیز کنیم که در کنار قیمت مناسب آن کیفیت و عملکرد بسیار مناسبی برخوردار می باشد.
تیم نوین وی پی اس دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن فعالیتش به 5 سال بر میگردد که همیشه تلاش داشته ایم بر پایه کیفیت قابل قبولی در خدمت شما مشترکین عزیز باشیم همینطور که طی 2 سال اخیر در جریان هستید در حال کوچ به مجازی ساز بسیار با کیفیت KVM-XEN هستیم که نه تنها قابلیت های بسیار زیادی رو برای مشترکین به ارمغان میاره بلکه میتوانیم با توجه به اختصاصی بودن منابع در این مجازی ساز میتوانیم با کیفیت بسیار بالاتری در خدمت مشترکین عزیز باشیم .
نمونه عکس اسکرین شاتی پانلی که مشترکین عزیزی که سرویس های هلند در این تاپیک خریداری میکنند:

قابلیت هایی که در این پانل قابل مشاهده هست:
1- نصب خودکار سیستم عامل های ویندوز و لینوکس توسط مشترک تنها با یک کلیک
2- نصب خودکار کنترل پانل های معروف هاستینگ و متفرقه مثل :plesk cPanel-webmin-
3-قابلیت ایجاد بکاپ خودکار به صورت 24 ساعته توسط سرویس دهنده
4-سیستم مانیتورینگ Realtime و پیشرفته برای نمایش مقدار منابع ازاد و استفاده شده مثل RAM-CPUDISK
5-مشاهده proccess های در حال اچرا درون VPS
6- مشاهده لاگ های وضعیت سیستمی وی پ اس مشترک
7-مشاهده ی پهنای باند مورد مصرف به صورت Realtime و تهیه گزارش ماهانه و حتی ماه های گذشته
8- تغییر پسورد سیستم عامل های ویندوز و لینوکس در صورت از دست دادن رمز عبور وی پی اس تنها با یک کلیک
9-قابلیت اتصال به VPS از طریق VNC حتی در زمانی که سرویس مشترک بنا به هر دلیلی از دسترس خارج گردد
10- دارای قابلیت Rescue mod در صورت مورد نیاز مثل( خرابی سیستم عامل ) برای رفع عیب یابی و یا برداشتن فایلهای مورد نیاز VPS
در ادامه بنده تصمیم گرفتم از دیتاسنتر های مختلف اسکرین شات سرعت خدمتتون نمایش دهم که نشاندهنده ی شبکه ی بسیار قوی و پرسرعت این سرورها می باشد
پکیج های پیش فرض با قابلیت تحویل آنی پس از پرداخت
دوستانی که نیاز به تست دارند در همین تاپیک اعلام کنند تست ارسال خواهد شد
پردازشگر سرور مرکزی |
XEON-E31270v3 |
XEON-E31270v3 |
XEON-E31270v3 |
XEON-E31270v3 |
رم |
1 گیگ |
2 گیگ |
3 گیگ |
4 گیگ |
هارد دیسک |
50GB |
75GB |
100GB |
150GB |
تعداد هسته |
1 |
2 |
3 |
4 |
ترافیک |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
پورت ارتباطی سرور مرکزی |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
موقعیت |
هلند |
هلند |
هلند |
هلند |
قیمت / ماه اول (تومان) |
20000 |
40000 |
60000 |
80000 |
|
و در انتها در صورتی که پکیج خاصی مد نظرتون بوده که در لیس فوق موجود نمی باشد کافیست با بخش فروش از طریق:
ایمیل: sales@novinvps.com
ویا از طریق یاهو مسنجر
novinvps1
ارتباط برقرار فرمایید
تلفن پشتیبانی: 09199556245
ویرایش توسط novinvps.com : October 27th, 2015 در ساعت 14:24
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2015 17:11
# ADS
-
November 1st, 2015, 18:41
عضو انجمن
پاسخ : Vps پرسرعت هلند از 20 هزار تومان|تحویل آنی|مجازی ساز kvm| تست رایگان|5سال سابقه

نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
سی پی یو پلن یک رو چند لیمیت هست؟
سلام
بدون محدودیت می باشد
-
-
November 3rd, 2015, 00:04
پاسخ : Vps پرسرعت هلند از 20 هزار تومان|تحویل آنی|مجازی ساز kvm| تست رایگان|5سال سابقه
با سلام
من نتونستم محل سفارش وی پی اس های بالا رو در سایتتون پیدا کنم. لطفا راهنمایی کنید.
بدرود
-
-
November 5th, 2015, 00:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
WUBIAN
با سلام
من نتونستم محل سفارش وی پی اس های بالا رو در سایتتون پیدا کنم. لطفا راهنمایی کنید.
بدرود
سلام
بله همینطور که در پست قبلی اعلام شد
گنجایش رو به اتمام بوده که سرور با وضعیت زیر تکمیل شد. و برای حفظ کیفیت سفارش جدید رو تا زمانی که سرور جدید تهیه بشه بستیم.

سرور جدید در حال اماده سازی می باشد لطفا منتظر باشید
- - - Updated - - -
با سلام و خسته نباشید
به اطلاع میرسانیم امروز سرور میزبانی جدید به دستمون رسید که در حال پر شدن می باشد .
.
سفارشات مجددا بازگشایی شد
ویرایش توسط novinvps.com : November 3rd, 2015 در ساعت 17:46
-
-
November 5th, 2015, 23:41
با سلام و وقت بخیر..
بنده یک مصرف کننده صرفآ شخصی هستم که هیچ آشنایی با مباحث تخصصی ندارم..منتها سالهاست که از وی پی اس استفاده میکنم..
به دلیل کاهش کیفیت سرویسی که تا الان ازش استفاده میکردم و نیازهای جدید شما رو به من معرفی کردند..
1-بنده برای خودم و 5 نفر از دوستان و خانوادم نیاز به p*r*o*x*y های متفاوت دارم..برای موبایلم و کامپیوترم..هر چیزی که الان هست مثل تون*ل و سا*ک*س و سی سی پر*وکس*ی و ..
یعنی کامل که اگر یکیش مشکل پیدا کرد بتونم از بقیش استفاده کنم و لنگ نمونم.. غیر از ک.ر.ی.و که ظاهرا سرور جدا میخواد ..
منتها میخوام کاملا کانفیگ بشه و نیازی به تنظیم کردن من نباشه..من فقط به هر کسی میخوام بدم آی پی بدم..
2-برای استفاده از بعضی سایتها نیاز به آی پی آمریکا دارم..منتها به صرفه ترین سرویستون روی سرور آلمان هست..آیا امکانش هست که یک آی پی آمریکا بگیرم ازتون و آی پی کل سرور و سرویسهاش رو هر وقت بخوام تغییر بدم؟مثلا یه راهی باشه که با یه کلیک آی پی سرور و همه پ.ر.و.ک-س ی ها بشه آمریکا و برعکس
چون از مکانیسمش سر در نمیارم پرسیدم..شاید خنده دار باشه براتون
3-اگر بخوام سفارش بدم چطور تو سایت به اپراتور بگم که من این نیاز ها رو دارم؟چون تجربه به من ثابت کرده که یا باید کسی که سرویس رو میده همون شخصی باشه که میفروشه یا باید چند بار گفته بشه تا بالاخره شخص اصلی که باهاش صحبت اول انجام شده بیاد و کار رو درست کنه(8 سال هر بار که سرویس عوض کردم همینجوری بوده..
4-ممنون
ویرایش توسط sina13 : November 6th, 2015 در ساعت 00:39
-
-
November 9th, 2015, 19:36
سلام یه سرور تست رم یک سرور مجازی هلند می خواستم
-
-
November 10th, 2015, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina13
با سلام و وقت بخیر..
بنده یک مصرف کننده صرفآ شخصی هستم که هیچ آشنایی با مباحث تخصصی ندارم..منتها سالهاست که از وی پی اس استفاده میکنم..
به دلیل کاهش کیفیت سرویسی که تا الان ازش استفاده میکردم و نیازهای جدید شما رو به من معرفی کردند..
1-بنده برای خودم و 5 نفر از دوستان و خانوادم نیاز به p*r*o*x*y های متفاوت دارم..برای موبایلم و کامپیوترم..هر چیزی که الان هست مثل تون*ل و سا*ک*س و سی سی پر*وکس*ی و ..
یعنی کامل که اگر یکیش مشکل پیدا کرد بتونم از بقیش استفاده کنم و لنگ نمونم.. غیر از ک.ر.ی.و که ظاهرا سرور جدا میخواد ..
منتها میخوام کاملا کانفیگ بشه و نیازی به تنظیم کردن من نباشه..من فقط به هر کسی میخوام بدم آی پی بدم..
2-برای استفاده از بعضی سایتها نیاز به آی پی آمریکا دارم..منتها به صرفه ترین سرویستون روی سرور آلمان هست..آیا امکانش هست که یک آی پی آمریکا بگیرم ازتون و آی پی کل سرور و سرویسهاش رو هر وقت بخوام تغییر بدم؟مثلا یه راهی باشه که با یه کلیک آی پی سرور و همه پ.ر.و.ک-س ی ها بشه آمریکا و برعکس
چون از مکانیسمش سر در نمیارم پرسیدم..شاید خنده دار باشه براتون
3-اگر بخوام سفارش بدم چطور تو سایت به اپراتور بگم که من این نیاز ها رو دارم؟چون تجربه به من ثابت کرده که یا باید کسی که سرویس رو میده همون شخصی باشه که میفروشه یا باید چند بار گفته بشه تا بالاخره شخص اصلی که باهاش صحبت اول انجام شده بیاد و کار رو درست کنه(8 سال هر بار که سرویس عوض کردم همینجوری بوده..
4-ممنون
سلام
۱- مورد فوق مشکلی نداره
۲- خیر ممکن نیست
۳-دقیقا سرویسی که نیاز دارید به بخش فروش اعلام کنید خدمتتون راه اندازی و تقدیم خواهد شد

نوشته اصلی توسط
stallone
سلام یه سرور تست رم یک سرور مجازی هلند می خواستم
سلام
ادرس ایمیلتون ارسال کنید خدمتتون ارسال کنم
جهت اطلاع سرور جدیدی که به تازگی تهیه گردیده در حال پر شدن می باشد

ویرایش توسط novinvps.com : November 10th, 2015 در ساعت 16:49
-
-
November 10th, 2015, 17:30
عضو جدید
بررا من تست بفرس ایدی یاهو بده اد کنم
این ایدی م تو یاهو
virangarusa
-
-
November 10th, 2015, 19:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
xvz123
بررا من تست بفرس ایدی یاهو بده اد کنم
این ایدی م تو یاهو
virangarusa
با سلام
به همکار بخش فروش اعلام کردم با شما تماس بگیرند.
-
-
November 11th, 2015, 12:05
عضو جدید
رم 4گیگ می خواهم سرعت داشته باشه برای ارسال بازدید می خواهم حجم برام مهم نیست
سرعت مهم هنگ نکنه
-
-
November 11th, 2015, 13:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
xvz123
رم 4گیگ می خواهم سرعت داشته باشه برای ارسال بازدید می خواهم حجم برام مهم نیست
سرعت مهم هنگ نکنه
سلام
موردی نداره رم ۴ گیگ موجود هست بلافاصله به صورت آنی بعد از سفارش تقدیم خواهد شد. سرویس های این تاپیک کاملا مناسب برای سایت های دانلود و ترافیکی می باشد
سرویسی که قصد تهیه دارید بنده میتونم قبلش خدمتتون تست بدم و بعد از تست اقدام به خرید کنید 
-