سلام دوست من
ما هم از مبینت استفاده میکنیم و مشکل شما رو داشتیم استفاده از همون قندشکن که شما فرمودین باعث کاهش پینگ و پکت لاست میشه به همین خاطر سرعتت افزایش پیدا میکنه
قبلا خیلی از مبیت راضی بودیم اما حالا مخابرات بهتر از این سرویس هست !
برای حل مشکل به فکر افتادیم و 2 کار انجام دادیم که خیلی عالی شد و دیگه مشکلی نداریم
آپدیت نرم افزار خود مودم که اگه وارد پنل کاربری هم بشی بهش اشاره کردن و بهتره آپدیتش کنی و دوم با پشتیبانی تماس بگیر و dns هاشون رو بگیر و توی سیستمت ست کن ما با این 2 کار سرعت دانلود از 100 کیلوبایت به 1 مگ رسید و سرعت وبگردی هم عالی شد.
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
سوال خوبیهمنم تایید میکنم واینکه مخابرات همه جا خوب نیستش شانسی هستش براتون من بیشتر مشتریام از مخابرات دارن کوچ میکنن بخاطر عدم کیفیت و قطعی مدام
قبلا ما نیز از مخابرات سرویس داشتیم
عدم پشتیبانی قوی - قطعی های هفته ای دو بار -بی احترامی پشتیبان ها به طور مداوم وقتی مشکلمون حل نشده بود
و از همه مهم تر عدم داشتن کیفیت و نوسان سرعت شدید باعث شد به آسیاتک کوچ کنیم
که انصا فا هم پشتیانیشون خوبه هم کیفیت خدماتشون
در این شهر بارانی قدم میزنم به یاد روزگاران قدیم که چه خوش بودیم ....
به زودی می آید روزهای خوش
مخابرات که اصلا خوب نیست
طبق گفته دوستان هم به قول خودشون کارشناساشون هیچی متوجه نمیشن و مشکلت رو که حل نمیکنن یه سوالای میکنن که خودت یادت رفته چی پرسیدی
قیمت سرویس هاش هم نسبت عدم پشتیبانی و قطعی های مکرر نمی ارزه
شاتل رو الان دارم
اینم باز راضی کننده نبوده البته قیمت و پشتیبانی دارن ولی کیفیت سرویس ها من رو راضی نمیکنه یعنی بیشتر اوقات حتی سایت هایی که روی سرور داخلی هم هستن لود نمیشن با بدبختی بالا میان یا اینکه قطعی داره-نه از این قطعی های چند دقیقه یه دفعه میبینی صبح قطع میشه تا غروب یا ظهر قطع میشه تا ده شب از چند تا مرکز داخل شهرمون تحقیق کردم دیدم اونا هم همینطوری هستن
آسیاتک رو که دو سالی هست که خبر ندارم ازش انقدر سرویس داره که گیرج میشن کدوم رو انتخاب کنن ولی تا جاییکه پرسیدم قطعی خیلی کمی دارن و اکثرا هم تایم کمی هست
قرار هست که چند ماه دیگه یه خط ثابت بخرم همراه با نت آسیاتک
آسیاتک خوبه توی این گزینه ها جالا بقیقه دوستان هم نظر بدن
البته تعریف پارس آنلاین رو شنیدم ولی تجربه نکردم
دوستان یه موردی رو خدمتتون بگم
ما به خاطر کارمون هم مخابرات داریم هم مبینت ; سرویس اینترنت مخابرات تا 2 سال پیش واقعا بد بود خیلی مشکل داشت گوگل رو هم باز نمیکرد ما هم روزی 2-3 بار زنگ میزدیم به مخابرات و شکایت ...
آخر برامون درستش کردن و خدا شاهده با اینترنت 1 مگ سرعت دانلود از 900 کیلو کمتر نشده و حتی گاهی بالاتر از 1 مگ هم سرعت میده الان واقعا خیلی راحت هستیم فکر کنید تعرفه پایین و کیفیت خیلی عالی
البته یه کارشناس هم فرستادن و ایشون یه سری کارها انجام دادن (بررسی نویز روی خطوط داخلی و ... ) و مرتب با شرکت خودشون تلفنی مشکلات رو چک کردن در آخر 15 هزار تومان هزینه این کارشناس محترم شد و برای همیشه مشکلات ما از بین رفت
ما خودمون نمایندگی صبانت (نداگستر) را داریم اما به خاطر اینکه در منطقه ما کابل فیبر نوری هست جز وایمکس ها و مخابرات سرویس دیگری پشتیبانی نمیکنه. باید اعتراف کنم این سرویس ما بهترین خط اینترنتی هست که تجربه کردم.
شما هم پیگیر مشکلتون بشید تا ان شاء لله حل بشه
ویرایش توسط pardazit.net : November 1st, 2015 در ساعت 21:40
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)