سلام
من خودم php کارم اما به نظرم هر دوشون خوبن.
به قول یکی از دوستان مقایسه php و asp.net مثل مقایسه پرتقال و لیمو شیرینه یعنی هر کدوم در جای خودشون بدرد می خورن و اصلاً نمیشه گفت کدوم بهترینه و کدوم بدترین.
متاسفانه بعضی برنامه نویسان که به تازگی با قدرت یکی از زبان های php و asp.net آشنا شدن به خاطر اینکه تحت تاثیر همین قدرت قرار گرفتن خیلی تعصبی از اون زبان دفاع میکنن و حتی بعضی اوقات با گفته های دروغین زبان مقابل رو جلوی بقیه خرد میکنن که زبانی که خودشون استفاده میکنن رو جلوه بدن.
از نظر من برنامه نویسی که بین php و asp.net بگه فلان بهترینه و اون یکی بدرد نمی خوره یعنی اولاً مطمئناً از اون یکی تو یه پروژه هم استفاده نکرده دوماً یعنی هنوز توی همون زبانی که ازش تعریف هم میکنه آماتوره و زیاد حرفه ای نشده.
با هر دو این زبان ها هر سایتی رو میشه راه انداخت و اینکه مثلاً سایت دیجی کالا با asp.net یا همین وب هاستینگ تاک خودمون با php دلیل نمیشه که دقیق همین رو نشه با زبان مقابل اجرایی کرد.
هر کدوم مزایا و معایبی دارن اینم کاملاً اشتباه است که بگید فلانی امنیتش بهتره یا فلانی سرعت بیشتری داره هم سرعت و هم امنیت باید توسط برنامه نویس طوری بهینه طراحی بشه که تامین بشه نه که برنامه نویس فقط کدش رو بزنه بگه امنیتش با خود مثلاً asp.net درسته asp.net کامپایلری است و php مفسری اما من سایت هایی رو می شناسم که با php هستن و سرعت چندین برابر رقبای asp.net خودشون رو دارن.چون هیچ برنامه نویس عاقلی از حالت پیش فرض این دو زبان استفاده نمیکنه و مسلماً تغییراتی بسیاری رو در جهت بهبود سرعت و امنیت برنامه خودش میده.